keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kukku

Sopii toivoa, että unikirjan selitykset eivät ole ihan täyttä kukkua, sillä viime yön sekopäisen unen (kas vaihteeksi) onnistuin selittämään kirjan avulla ihan hyväksi.

Kukku tarkoittaa siis valetta. On olemassa myös lelukauppa, jonka osoite on kukku.fi.
Ja sitten on Anita Hirvosen biisi, jossa kukku mainitaan myös. Se on ehkä hienoin oivallus tässä blogimerkinnässä tämän sanan kohdalla! Liekö ollut myös tämän haasteen laatijalla mielessä ;)

Tätä sanaahan voi pyöritellä vaikka miten, yhtäkkiä tästä saadaan kukkuminen, kukkurukuu, kukkua.. Jos joku asia voi olla kukkua, niin myös käki voi kukkua.
Siitä tulikin mieleen, että Karjalan evakkomummot huokailivat joskus haluavansa kuulla käen kukuntaa. Siinä toinen sitten toiselle, että turha niitä on mennä kuuntelemaan kadotettuun Karjalaan, kun sieltä on osa porukkaa tullut käet taskuissa rajan yli..
Siinäpä aamun puujalka sitten. Ehheh, eikä ollut edes oma keksimä juttu.

**
Huomenna on tilipäivä! Tilinauha oli sen verran armeliaan näköinen, että polkupyörän hommaaminen polttelee entistä enemmän! Lisäksi tein alustavan diilin uudemmasta autosta, päivitetään autokanta minun osalta edes 2000-luvun alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti