maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hilpeä pehmolelu saviruukussa

Viikonloppu vierähti ystävän polttareissa ja bloggailut jäivät viikonlopulta. Niinpä huhtikuun tarinoihin liittyvät väliin jääneet sanat tulevat kaikki samassa postauksessa, jos joku ei otsikosta vielä tajunnut.

Tosiaan, perjantaina kokoonnuttiin kaverin ja sisareni kanssa kaverin luo saunomaan ja yökyläilemään ja aamulla startattiin seitsemän maissa kohti Jyväskylää. Matka oli oikein hilpeä, mitä muutakaan se olisi voinut olla, kun kyseessä oli tällainen porukka. Jutut vaan huononi ja nauru lisääntyi, mitä lähemmäs päästiin. Kokoonnuttin sitten koko polttariporukalla ja polttarisankarin yllättäminen onnistui melko hyvin, hän oli tosin aavistellut, että polttarit on tulossa sinä viikonloppuna, mutta se metelin määrä, mitä rappukäytävässä oli, oli varmaan kaikista uskomattomin..

Seuraavat etapit polttareissa olivat sitten kirppari, josta morsmaikku osti itselleen tyylikkään polttariasun. Se violetti nahkatakki oli niin hänen juttunsa! Puhumattakaan niistä sinisistä puutarhasaappaista. Ah, mitä tyyliä. Kirpparilla oli toki myynnissä muutakin, löysin muun muassa pehmolelu(ja), mutta niitä ei tällä reissulla tarvittu.

Kirpparilta siirryttiin boulderoimaan eli seinäkiipeilemään ilman valjaita. Varsinainen spider pig lauma siellä seinällä menikin ja muutama itsensä voittaminenkin koettiin, kun mahdoton muuttui mahdolliseksi kiipeilyn aikana! Aivan huippua toimintaa.

Matka jatkui Laukaaseen, jossa toimii Varjolan tila. Samalta tilalta oli vuokrattuna mökki, varattuna aivan superhyvä päivällinen ja loppupäivän aktiviteetit. Aktiviteetteja tilalla on vaikka kuinka; koskenlaskua, naurujoogaa, maalaisolympialaisia, off-road safareita.. Kaikkea muuta varmaan löytyy, paitsi saviruukkujen tekoa. Polttareita varten valitsimme kuitenkin Tulevan vaimon selvitymiskoulun.

Tulevan vaimon selviytymiskoulussa morsian sytytteli nuotiota, lassosi miestä takaisin, ampui naapurin Tiinaa tennispalloritsalla ja ajoi jeeppiä metsässä. Hurjan hauskaa ja lopuksi oli elämyksellinen vaijeriliuku kosken yli kaikille halukkaille! Homman ollessa bueno, siirryttiin mökille saunomaan ja morsiussaunasta vastasi täältä Savon mualta tullut porukka eli allekirjoittanut, allekirjoittaneen sisar ja ystävä. Saunassa karkotettiin pahat henget ja vanhat suolat ja vihdottiin liittoon onnea ja rakkautta.

Illan mittaan oli myös siiderimaistajaiset, mikä oli yllättävän vaikeaa silmät kiinni, tietovisaa ja valokuvashowta. Morsian tuntui tykkäävän viikonlopusta eikä itselläkään ole mitään valittamista. Siskorukka sen sijaan kärsi seuraavana aamuna semikokoisesta liskodiskosta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti