keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vastarinta

Tänään aistin pientä vastarintaa koulutuksessa. En tiedä oikein miksi, mutta kaksi naista ovat selkeästi imaisseet vähän sepeliä sinne naisen pyhimpään ja istuivat naamat norsun sukupuolielimellä kokopäivän. Lisäksi tänään käytännönharjoituksissa saattoi aistia sen napinan, sisäisen vastarinnan ja vastahakoisuuden ko. tehtävään. Herää kysymys, miksi piti tuohon koulutukseen tulla, sinne tulo lienee ollut vapaaehtoista? En tajua, ei mun ehkä tarviikaan.

04:45 herätykset alkaa itsellä tuntua, enää huominen ja se harjoitustyö ja todistus isketään kouraan koulutuksessa. Vaan paljon olen oppinut ja mukavaa on ollut, ainoa mikä vähän harmittaa, on nämä kaksi vastarintaa tekevää naikkosta. Noh, se siitä.

Yliliikkuvat niveleni huusivat taas hoosiannaa, kun illalla vähän rankoja askarreltiin metsässä. Pitäisi ehkä ottaa huomioon tuo seikka eikä kantaa niitä puita miten sattuu ja pyöritellä tukkisaksia miten sattuu.. kyllä olis kouluttajat repineet pelihousunsa ja hiuksiaan ja ties mitä, jos olisivat tämän suorituksen nähneet ;) Vaan "älkää tehkö niin kuin minä teen, tehkää niin kuin minä sanon" on helkutin hyvä ohje.

Tänään oli tämän seutukunnan lämpimin päivä. Aivan mahtava ilma, aurinkoa ja pääskyjen tirskuntaa. Jospa tämä keli jatkuu viikonloppuun ja ensi viikkoon, jospa koko kesä on aurinkoinen ja lämmin, oih.

ps. innostuin vähän retrotavarasta.. taas. Vuoden 1982 kalenteripyyhkeen sain haalittua itselleni, vuosi 1988 on vielä hakusessa. Ajattelin askarrella näistä jotain kivaa, aihe on vielä vähän hakusessa, ideoita kyllä on..
Ja sitten pari tunikaa ja yksi paita.. Miten lähes aina mustiin pukeutuva ihminen voi seota tietyn tyyppisistä retrokuteista ja etenkin niistä väreistä? Huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti