maanantai 20. toukokuuta 2013

Nainen sanelee

Nainen nalkuttaa / natkuttaa / ilmaisee itseään / sanelee... jepjep, samaa tarkoittava sana, muita vastaavia lienevät myös urputtaminen, mäkättäminen, vittuilu, kettuilu, avautuminen.. Joskus on vaan pakko, kun miehet ei vaan tajua ja joskus tosiaan tuntuu, että omallani on korvat vain koristeena. Yleensä ne kyllä muuttuvat koristeeksi sitäkin tehokkaammin, mitä enemmän niitä asioita alkaa sanella. Sääntöjä en sentään sanele, mutta monta muuta asiaa on saattanut lipsahtaa huulilta...Että sillein. Kun tämmöinen etiketti on persuuksissa, niin ei siinä auta kuin joskus tehdä sitä sanelua.
Ja kyllä, se on teillä kaikilla miehillä, myös sinulla, V.

**
T'änään ei ole työnteko oikein luonnistunut. Mielessä päällimmäisenä on edelleen ystävä ja hänen tilanteensa - asiasta puhuttiin kahvipöydässä ja siitä tuli myös ns. virallinen tieto kaikille työntekijöille. Käsittämättömän surullista ja epäreilua, edelleen. Miksi, miksi ja miksi, en minä vaan tiedä. Mittasuhteita tämä tuo ihmisten ongelmiin ja huoliin - en halua vähätellä kenenkään murheita, mutta onhan tuo sellainen murhe, että se hakkaa kuus-nolla monta asiaa.

Lisäksi tuo auringonpaiste ja viikonlopun aiheuttama univaje saavat otteen herpautumaan työn ääreltä.. Illalla kahvakuulailemaan ja aamulla töihin lähtö kello 6:00. Suotavaa olisi siis nukkua ensi yönä kunnolla, tää on taas näitä 4:45 viikkoja..

Mutta torstaina olen menossa kummipojan luo yökyläilemään ja perjantaina on ystävän synttärihumputtelut, ajattelin polkea paikan päälle pyörällä, joten toivottavasti talo tarjoaa mahdollisuuden saunomiseen tai ainakin suihkuun. Muuten olen varmaan se illan haisulein vieras. Pyöräilyssä varauksena on sää, jos sataa vettä kuin aisaa niin pyörä saa olla edelleen tallissa. Sillähän ei siis ole ajettu sen jälkeen, kun urakoin sen kaupungista maalle (taisinpa mainita siitä täälläkin?) - ei yksinkertaisesti ole ehtinyt! Huh.
Ja viikonloppuna on tiedossa miehekkeen kanssa kaupunkihengailua, kun pitäisi lähteä ostamaan Hieman Isommasta Kaupungista puku tälle sankarille, kahdet häät tiedossa ja ensimmäiset kolkuttaa jo lähes ovella! Shoppailua siis luvassa, ei ku siis asiallinen puvun etsintä reissu ja sitten kiireesti kotiin kolmen kenkäkaupan ja pari naistenvaateliikkeen kautta ... ööh.

2 kommenttia:

  1. Oletan narsistisesti, että "V" tarkoittaa minua. Minussa se 90% on niin hillittömän söpöä minipossua, joka tuhisee vain nätisti. Ja tuo erotiikka suorastaan säteilee minusta, joten se kattaa koko 100%. Oven olen kai joskus ajatuksissani aukaissut naiselle, joten 9% lienee totta :D

    Tuohon toiseen asiaan. Kavereilta kuoli muutama vuosi sitten lapsi synnytyksessä ja jälkeenpäin kävi vielä ilmi, että johtu pässistä lääkäristä. Ei varmaan kukaan voi ymmärtää miltä se tuntuu, ellei oo ite kokenu samaa. Ja ei oikein tiedä mitä ite vois sanoa toiselle semmosessa tilanteessa, ei varmaan lohdutukset hirveesti iloa tuo. Mutta heillä oli reilun vuoden vanha poika ja arjen oli jatkuttava, se oli heille se isoin voimavara jaksamiseen.

    VastaaPoista
  2. Nii ja ei minua saa ravistaa, menee ajatukset solmuun. Ja avioliiton jälkeen aion antaa itseni rupsahtaa ja pihdata seksiä :D

    VastaaPoista