tiistai 21. toukokuuta 2013

Suihkuverho

Meillä oli suihkuverho ensimmäisessä ja toisessa asunnossa. Tässä kolmannessa ei ole, on vain suihkuseinä. Suihkuseinä on kyllä ehkä parempi ratkaisu kuin se suihkuverho, joka pahimmassa tapauksessa on ihan lismainen limanuljaska tai sitten se on sähköinen ja liimautuu iholle ( :D ).

Ekan asunnon suihkuverho oli iloinen sammakkosuihkuverho. Tuntui hyvältä idealta silloin 16 vuotiaana, mutta onhan tuo ruma kun perkele. Vaikka toisaalta hauska, iloinen, huvittava.. tämä oli just sellainen limanuljaskaverho, saippuavalumia täynnä eikä ne lähteneet pesemällä.


Sammakkoverho päätyi jonnekin, en muista ihan tarkkaan että minne, muuton yhteydessä.

Kakkoskämpän suihkuverho oli sitten vaaleansininen, japanilaisilla kuvilla varustettu. Ihan eri kangasta kuin tämä muoviräpsy, ja tämä liimautui suihkusta tullessa iholle. Ei siis kovin kätevä viritelmä tämäkään.

Vaan onhan siitä suihkuverhosta hyötyä, jos sellaiselle on paikka suihkussa. Etenkin pienessä vessakylppäriyhdistelmässä, ei roisku sitä vettä puolelta toiselle.

***
Eilen kahvakuulailin 2 tuntia, osa treenistä ulkona ja osa sisällä, ohjatut treenit. Hiton hyvää teki, kroppa tykkäs ja ei ole kovin pahoja jumeja tälle aamulle. Myös mieli tyhjeni melko tehokkaasti.
Hieman Isompi Kaupunki kutsui tänäaamuna jo kuudelta, tässä sitä töissä on käkitty kohta tunnin verran. Aurinkoinen päivä tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti