lauantai 11. toukokuuta 2013

Riski

Elämässä on riskejä, kaikenlaisia. Niitä voi hallita ja niitä ei voi hallita. Riski on jotain, mistä itse vastaat, jos päätät ottaa riskin. Jos päätät riskeerata korttipelissä koko omaisuutesi, kannat itse vastuusi.
Kaikessa voi nähdä riskejä. Jos riskejä alkaa liikaa pelkäämään, ei pysty elämään. Lisäksi tästä sanasta tulee mieleen riskianalyysi ja siitä taas tulee kylmiä väreitä.

Riski voi tarkoittaa myös vahvaa. Niih.

**
Rupesin kokoamaan omista valokuvistani kansiota, epävirallista portfoliota. Yritän löytää parhaita otoksia vuosien varrelta - ryhmitellä ne jopa tyyliin ihmiset - maisemat - eläimet - ja ihan omaksi ilokseni tulostella kuvat ja laittaa ne oikeaan kansioon. Aika urakka, kuvia on paljon eivätkä ne kaikki todellakaan ole niitä parhaita...

Lisäksi olen seurannut päivän mittaan naamakirjassa eri ryhmissä keskusteluja. Ne ovat lähinnä taitavasti naamioitua vittuilua, sarkasmia - mutta niitä sanotaan FAKTOIKSI. Jännittävää. Milloin ihmisten elämä meni siihen pisteeseen, ettei enää ole muuta, kuin facebook ryhmien olemassa olon tärkeys ja kommentointi? "Jos tätä ryhmää ei oo, elämästä häviää iso pala" - jahas. Yksi todiste siitä, että minulla on elämä siis edelleen tallella, koska ei tunnu missään, vaikka joku ryhmä sieltä katoaisi. Huh.

2 kommenttia:

  1. Sanasta portfolio tulee mieleen ihan vaan eräs kasvintuhoojista tehty keittokirja!! ("eeerinomaista kirppajäädykettä!" ja tiedät millä äänenpainolla)

    Ja se on vaan fakta!

    t. projektilainen

    VastaaPoista
  2. :DD Kyseinen portfolio kaikkineen oli niiin riski!! Samoin projekti oli riski, "myönnetään, nyt ollaan ajettu miinaan!" Mut mitäpä olis elämä ilman tietynlaisia riskejä ;)

    VastaaPoista