perjantai 31. toukokuuta 2013

Pippuri

Tänään puraisin pippuria. Sitä oli kastikkeessa, jota innolla mätin suuhun - nälkä oli kova. Ja sitten iskin hampaani pippuriin.

Lempinimenä on myös joskus ollut pippuri, joskaan se ei ole kovin yleisessä käytössä ollut. Toisaalta, se kuvaisi meikäläistä melko hyvin: pieni, harmiton, musta (vaatetus tässä tapauksessa), tarpeellinen(kin) - vaan sitten kun sen suututtaa tai siihen iskee, se tulistuu ja on pippurinen. Välillä jauhetun pippurin muodossa tiuskin mitä sattuu ja minne sattuu.
Saa käyttää muttei oo pakko hei.

Perjantai. Ihana aurinkoviikko taas takana. Eilen grillattiin ystäväpariskunnan luona, kokeiltiin tiikerikatkarapuja - aivan sairaan hyviä! Ohje löytyi täältä. Kivaa vaihtelua makkaran ja pihvien sijaan. Lisäksi tehtiin vartaita, joihin tuli paprikaa, sipulia, nautaa, ananasta, tomaatteja ja kesäkurpitsaa. Nam. Ja lisäkkeenä oli kaalisalaatti, jonka ohjetta en tiedä. Yllättäen siinä oli kaalia, lisäksi tilliä, kananmunaa ja majoneesia, mutta mittasuhteita on tiedä. Hyvvee oli.

Huomenna on raskas päivä. Ystävän vauva haudataan huomenna ja menen kuvaamaan tilaisuuden. Pitäisi keksiä joku yksinkertainen lause, jota hoen koko tilaisuuden ajan - jonkunhan siellä on pysyttävä kasassa. Tai minun ainakin, jos mielii kuvia ottaa. Huh.

Viikonlopun iloisempiin asioihin kuuluu se, että saan sen auton lauantaina. Jesjesjes.
Ai niin! Onnea kaikille koulunsa päättäville!

1 kommentti:

  1. <3 "KAikella on tarkoituksensa" tai "Elämä jatkuu" taitaa olla melko huonoja kliseitä tähän, vaikka totta lienevätkin :( Voimia matkaan!

    VastaaPoista