lauantai 25. tammikuuta 2014

Ruokapornoa

Ihmisen pittää syyvä. Ja ihmisen pitää nykyään kuvata se ruokansa, jotta kaikki muutkin tietää, mitä se on syöny. Tahikka jos se sattuu sen unohtamaan, niin voi aina tarkistaa.

Enjoy.




Monipuoliset aamupalavaihtoehdot ála Paula eli luonnon jugurttia tai rahkaa. Sekaan lyödään jotain näistä: kuivattuja hedelmiä, pellavansiemenrouhetta, tyrnirouhetta, mustikoita, banaania, persikkaa, puolukoita, vattuja, oikeastaan mitä tahansa marjoja, leseitä, mysliä, mantelilastuja... Hyvää, helppoa, nopeaa ja pitää nälkää.



Salaatti vs. salaatti. Arvaa kumpi on kotona tehty...



Välipalat. Kun on aina nälkä ja koko ajan jano, on pakko pitää mukana vesipullo ja jotain ruokaa. Mikäs sen helpompaa kuin hedelmät? Pitemmillä reissuilla kuorimaveitsi on aika kova sana. Kaikki, jotka minut tuntevat, tietävät, että kun kulmat rypistyy tiettyyn asentoon, kannattaa mulle syöttää vaikka banaani ja heti päästään paljon helpommalla..

Kun meidän suku kokoontuu, nii sitten muuten syödään. Ja sitten ihmetellään, kun taas kiristää vaatteet. Onneksi ei ihan aina näin suurella mittakaavalla, kuvassa on uuden vuoden kattaus.


Teetä. Asenteella.


 Kuolaan näppäimistölle.


ps. otsikko ei ole vain hauska sanapari joka on liitetty yhteen, vaan se on ihan oikea asia. Pohdintaa siitä voi lukea vaikkapa täältä. Tuli vaan mieleen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti