perjantai 17. tammikuuta 2014

Vaahteramäki

Onks tähän jotain muita vaihtoehtoja? "Voi herran jestas minkälainen lapsi oli hän.." 

***
Ihan aavistuksen verran on väsymystä ilmassa. Reissutyöt on mukavia, kun valitsee seuransa oikein. Ja jos töistä puhuminen iltaa istuessa alkaa tökkiä, voi aina vaihtaa leikkiin "kysymys kysymyksestä". Ihan itte kehittelin eilen illalla, säännöt on jota kuinkin sellaiset, että saat kysyä toiselta ihan mitä vaan, siihen tulee vastata ja sen jälkeen toinen voi kysyä sinulta ihan mitä vaan jne.

 Jatkuu niin kauan, kun kiinnostaa kysellä, vastaukset voi olla lyhyitä tai sitten tooooodella pitkiä. Jaksettiin puoli kolmeen asti työkaverin kanssa, sitten vissiin tiedettiin toisistamme tarpeeksi asioita tai väsähdettiin, mutta joka tapauksessa luovutettiin ja mentiin nukkumaan. Luonnollisesti pomppasin ylös puoli seiskan pintaan. Ihan kiva. 

Ja univajetta kannattaa korjata kahvilla, etenkään kun ei juo juuri koskaan kahvia. Jepjep.  Arvatkaa onko vähän adhdabccd olo. Tilulii perkele, mutta lystiä oli! 

Olis tää maailma hieno paikka, jos kaikilla olisi yhtä hyvä työyhteisö, hauskat työkaverit ja mukava duuni kuin mulla. Tykkään ja arvostan! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti