lauantai 18. tammikuuta 2014

Aikapommi

"Ajan henki on tikittävä pommi". Joskus tuntuu, että kun tarpeeksi stressaa, meikäläinen on tuollainen kävelevä aikapommi. Ei tarvita kuin pieni, hentoinen viritys ja KABUMMMM! Silmille tullaan. Toisaalta minähän räjähtelen tasaiseen tahtiin ja kiihdyn nollasta sataan välillä pienistäkin asioista, joten ehkä se on tuo avokas, joka on sittenkin enemmän tätä aikapommien sukua. Se pirulainen kun ei kymmenessä vuodessa ole räjähtänyt minulle kuin kerran, korkeintaan kahdesti todella rajusti - selkeästi viritettynä uutta räjähdystä varten, mutta milloin ja missä...?

***
Tänään tuli käytyä hääpukuliikkeessä kahden morsiamen kanssa. Yhden hössötyksessäkin oli jo kestämistä, mutta että kahden... no ei, kivaa oli ja eivät nämä tulevat rouvat mitään bridezilloja olleet, joten mikä ettei, kivaa oli. Kauniita pukuja ja kumpikin löysi useamman mieleisen, joten kaikilla oli hyvä mieli. Harmi, ettei hääpukuliikkeessä saa kuvata, olisi tullut kaunista matskua! Toisen morsmaikun kanssa sovittiin kesäksi valokuvaussessio. Toinen saa sen pyytämättään, koska on avokkaan serkku.Putous pyörii telkkarissa, Suomi on saanut selkeästi taas parit uudet rasittavat hokemat, joita varmaan kohta hoen itsekin. Että tilulilulii vaan, hitokseen mie romahan kohta.
Vaihdettiin kortin puolelle Hobitin pariin.

Ai niin, uuden vuoden lupaus on pitänyt toistaiseksi ihan kivuttomasti! 17 päivää kuivilla makeista leivonnaisista, enkä edes ole korvannut niitä esimerkiksi jäätelöllä! Hyvä tästä tulee. Jos 1.6 asti pitää, annan itselleni armon ostaa uuden mekon kesän humputtelujuhliin. Miss Windy shop ja sen mekkovalikoima ovat tulleet hyvin tutuiksi jo tämän kuukauden aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti