perjantai 10. tammikuuta 2014

Oi tähdet kertokaa...

Horoskoopit ovat aina mielenkiintoisia, saati sitten nuo merkkien kuvaukset. Taas löytyi yksi hauska, jolle nauraa käkätän toimistopäivän ratoksi. 
Itsehän olen: 
OINAS 21.3. - 19.4.
Avoin ja rakastettava. Spontaani. Tämän kanssa ei kannata leikkiä. Hauska ja loistava suutelija. Rakastaa olla parisuhteessa ja arvostaa perhettään. Antelias ja addiktoiva, usein myös kovaääninen. Pakottava tarve olla aina oikeassa. Voi väitellä tuntikausia saadakseen viimeisen sanan.
ja avokas puolestaan:
RAPU 22.6. -22.7. 
Maailman paras suutelija. Todella, todella viehättävä. Rakastajana rapu on ainutlaatuinen, ja onkin vällyjen välissä todella intohimoinen kumppani. Parantumaton romantikko. Todella luova ja usein totaalisen hullu. Hauska ja usein juhlien keskipiste. Spontaani. Ravusta kannattaa pitää kiinni!
Arvatkaa aloinko kelaamaan mielessäni kaikkia suutelemiani miehiä ja heidän horoskooppi merkkejään... enemmistö päätyi rapu osastoon, vaikka ei niitä luokiteltavia ole edes kovin montaa, kun tuo avokas on ollut mukana jo vuodesta 2003 ;) 

7 kommenttia:

  1. Minä voin laatia vaa'an horoskoopin.

    Vaaka - Siinä syksyllä, aina neitsyeiden perässä.

    Itseasiassa aika paska suutelija, kieli on kylmä ja veltto. Kun velttoudesta puhutaan niin otetaanpa aiheeksi ne sänkyhommat. Vaaka on kyllä innokas, mutta nopea. Samaan nopeuteen pystyy vain vaaka vaa'an alla.

    Vaikka vaaoista on kuva leppoisina ja kaikkien kanssa toimeentulevina juhlaihmisinä, niin oikeasti vaaka ei pidä juhlista lainkaan, jonne kuitenkin joutuu yleensä kaksosen raahaamana. Juhlissa vaaka tyytyy yleensä mököttämään piilossa murahdellen, "joko lähdetään kotiin?"

    Vaa'an pahin vihollinen on peili. Kun peiliinkatsoja lopulta huomaa, miten nätti sieltä peilistä katsoo takaisin, vaa'alla ei tee enää mitään.
    Eli summasummaarum, vaa'asta ei juurikaan kannata pitää kiinni, mutta jos joku nyt väkisellä ei halua luopua vaa'asta, vaihtaisi nyt edes uudet patterit siihen.

    VastaaPoista
  2. AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!

    VastaaPoista
  3. Näin muuten unta, että nimesin uuden tulossa olevan kitarani Paulaksi.

    VastaaPoista
  4. Kaikesta päätellen se on V ku kirjoittelee anonyymisti :D Paula on muuten ihan hyvä nimi, sopii etenkin kitaralle. Pitkä kaula, kauhee ääni ja keskeltä vähän pulleempi. Jep.

    VastaaPoista
  5. Niinno... Minut on aina tunnettu ei niin hellistä otteista kitaran kanssa. Ääni on kyllä nätti jos osaa näppäilä oikeasta kohdasta. Seksivitsi. Prööt!

    VastaaPoista