keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Lentsu

Lentsupa hyvinnii, voihan räkä sentään. On jo pitemmän aikaa ollut nenä tukossa ja aattelin vaan,että se johtuu varmaan kaiken maailman siitepölystä. Olo on ollut muuten ihan hyvä, ehkä aavistuksen väsynyt, mutta pistin sen työkiireiden ja stressin piikkiin. Oon siis liikkunut ihan normaalisti, laukannut kaiken maailman kissan ristiäisissä ja painanut duunia kuin pieni eläin. Ilmeisesti oon niin tyhmä, etten tajua hellittää, ennen kuin kroppa tekee lakon. Nyt on nimittäin flunssa potenssiin 130.

Korvat tukossa, kurkku tukossa, nenä tukossa ja lihakset kipeinä. Kuumetta ei ole, ei edes lämpöä, mutta olo on kurja ja vetämätön. Aargh. Join eilen inkivääristä tehtyä "noitajuomaa", helpotti hetkeksi. Särkylääkettä kuluu ja mustaherukkamehua palaa.
Rrrraivostuttavaa, etenkin kun huomenna on Isolle Kirkolle lähtö junassa 4:32 ja viikonloppuna tiedossa kaikkea kivaa.

Kesäkuun tarinatkin ovat ihan hunningolla. Eilen oli sanana elämänohje. Äidin suurin elämänohje minulle on ollut, että omien vanhempien / appivanhempien kanssa ei saman katon alle muuteta, ikinä. Erittäin toimiva, hyvä ja tällä hetkellä melko ajankohtainen ohje.

Tämän päivän sana on isoäiti. Ei ole tapana sanoa isoäiti, se on mummo vaan. Niitä löytyy kaksi kappaletta, joista toisen kanssa en ole juuri missään väleissä erinäisten asioiden takia. Toisen kanssa on hyvät välit, mutta ehditään tapaamaan liian harvoin. Mummo on melko menevää sorttia ja kun meikäläinenkään ei ole kovin säännöllisesti paikalla niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti