maanantai 10. kesäkuuta 2013

Väsymys maximus

Väsyttää. Se ei ole mikään ihme, jos on reissannut viikonloppuna yhteensä 950 kilometriä, herännyt 04:30 ja mennyt nukkuman puolen yön tietämissä. Jep, perjantaina kello lähenteli yhtätoista ennen kuin uni tuli, aamulla kello tempaisi ylös puoli viisi, kuudelta startattiin matkaan. Todella freesinä häihin ja illalla uni alkoi jostain kumman syystä painaa silmiä, ennen kuin edes booliin asti ehdittiin.. Nukkumaan taas yhdentoista maissa ja eka herätys 04:30, koska sisäinen kello oli sitä mieltä, että nyt ylös. Jatkoin unia ja heräisin seuraavaksi vartin yli viisi ja lopullisesti puoli kahdeksalta. Eikä se uni mitään maailman parhainta ollut, eihän se koskaan vieraassa paikassa ole... 

Matka jatkui ja illalla oltiin kotona seitsemän jälkeen. Ja kuka meni nukkumaan taas vähän ennen kahtatoista, kun varmuuden vuoksi piti Iron man katsoa loppuun, ettei vaan pääty eri tavalla kuin viimeksi... Ja kello herätti aamulla kuudelta. Huh. Pakko mennä nukkumaan vähän aiemmin tänä iltana! 

Vaan reissu oli hyvä, ruoka oli hyvää, morsian kaunis, sulhanen komea ja sää mitä parhain. Omia sukulaisia tuli moikattua matkalla kahteen eri otteeseen (niin siis hääpari ei ole meille sukua) ja kakkua on syöty nyt useamman viikon edestä. Häitten lisäksi serkun pojalla oli nääs yksvee synttärit, joitten jälkimainingeissa piipahdettiin. 
Muutenkin tuli syötyä reilulla kädellä, paahtopaistit, salaatit, lohet ja perunat kelpasi kyllä. Njam ja maiskis, maha kiittää. 

Oma fiilis koheni hääpaikalla, lähtiessä se ei ollut mikään innostuinein, mutta seremonia oli kaunis ja tunnelma hyvä. Riehakas se oli varmaan vaan meidän perheen osalta, ehkä aavistuksen verran vakavat kinkerit. Vaan eihän me osata olla vakavia, aiheutettiin pahennusta siis sulhasen suvussa ihan reilulla kädellä, sori vaan kaikille. 
Tämän kesän toiset häät ovat sitten juhannuksena ja niihin on tunnelman osalta ihan erilaiset odotukset! BILEET! Rock'n roll ja sitä rataa. 

Kepeän kesäkuun sanoja on mennyt ohi, tämän päivän sana on putiikki. Sen verran putiikista, että tällä paikkakunnalla on yksi rättiliike, jota voisi kuvata sanalla putiikki. Sanasta tulee mieleen pieni liike, kaikkea ihanaa hiplattavaa ja hintalaput kohdallaan. Voi se toisaalta olla halppisputiikkikin. Tässä on yhden putiikin nettisivut: http://www.ihanpieniputiikki.fi/index.php
Aika ihana putiikki, vai mitä? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti