maanantai 2. heinäkuuta 2012

Viikonlopun kuvasaldo


Viikonloppuna oli pitkästä aikaa hyvä keli ja kaivelin kameran esille. Kuvauskohteet eivät ole kummoisia, yllättäen kissat ja pihan kukat olivat taas harjoituskappaleina: 


Viidakossa, näin viidakossa, nukkuu jellona.. 

Paisti lensi yli kissan pesän

Kärpänen kukkasessa, siis kukkakärpänen?

Maija Mehiläinen hommissa

Tämän lentoa oli hankala seurata, kun tyyppi lähti aina väärään suuntaan! 

Särkyneen sydämen kimpussa

Kerrankin kamera sattui suurpiirteisesti oikeaan suuntaan kuvauskohteen kanssa! Vikkelä tyyppi.

Vesipisarat


Tuon mehiläisen kuvaaminen jäi harmittamaan, kun ei tahtonut saada siitä hyvää kuvaa. Jatkuvaa liikettä ja siipien räpistelyä ja tosiaan en osannut yhtään ennakoida, mihin se pörrää seuraavaksi; ei koskaan siihen viereiseen kukkaan.. Ja nimenomaan nuo lentokuvat haluaisin saada paremmiksi. Niin ja kuvia tuli huomattavasti enemmänkin ja monesta muustakin asiasta, mutta tässä omat suosikkini :)

Näihin kuviin pitäisi pyrkiä, ai hitto. Verkkokauppa.com houkuttelee kovasti, edes vilkaisemaan makroputkien hintaa.. Mieli tekisi kovasti opetella ko. tekniikka. Tuolta löytyy hyviä vinkkejä myös. Kuvan käsittelyhän se olisi vielä, mikä pitäisi opetella ihan kunnolla, nyt se rajoittuu laiskuuden vuoksi lähinnä rajauksiin ja värien säätämiseen - yleensä ne säädöt on ihan viturallaan kuitenkin. 

Kituviikko töissä alkakoon. Tälle viikolle varattuna kaikenlaista tekemistä - jospa aika kuluu nopeasti ja sitten lomalla hi-taas-ti :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti