perjantai 22. helmikuuta 2013

Viiiiiiikonloppu ja kadonnut ruokarytmi

Viime viikon sairastelun jälkeen meikäläisen ruokarytmi on edelleen hukassa. Ei ole oikein nälkä ja syön sitten milloin sattuu. Ei tee mieli sattuneesta syystä esimerkiksi aamupuuroa, ja sitten kun en syö sitä, jossain vaiheessa tulee nälkä ja jos en pääse silloin syömään, lykkään nälkää juomalla vettä ja kohta mulla ei oikeastaan olekaan nälkä. Toisaalta ei tee mieli ruokaa. Vähän tällainen hassu tilanne, joka pitäisi saada pikimmiten korjattua. Tämän aamun aamupala oli puolukka-banaani smoothie; puolukoita reippaasti, 1 banaani, pari lusikkaa maitorahkaa ja maitoa. Aavistus sokeria kun puolukat on niin happamia. Tällä pysyy kyllä nälkä melko hyvin poissa ja heikoin lenkki tässä systeemissä on nyt selvästi iltapäivät. Noh, korjausliikettä tekemään, kun tiedän mistä tämä kiikastaa.

Kävin valittamassa paikalliseen kuntokeskukseen, että missä mun saliohjelma on, kun se luvattiin mulle tehdä ja ei ole kuulunut mitään. Sain uuden ohjaajan, tosin en koskaan ehtinyt tähän edelliseenkään tutustua ja maanantaina tsekkaillaan sitten saliohjelma. Entiset ohjelmat otti tämä ohjaaja, jonka piti laatia se suunnitelma, vähän tylsää pumppailla salilla kun ei ole selkeää suunnitelmaa, että mitä ja miten kovaa. Jep, olen vähän yksinkertainen ja tarvitsen tällaisen suunnitelman. Silloin homma etenee.

Tämän viikon hiihtolenkit jäi melkein tekemättä, kun sauvoista irtosi sommat. Ensin toinen, kesken lenkin, ja toinen sitten kotona kun mies kokeili onko se kiinni - ohoh, ei ole! Lykin hiihtolenkin yhdellä sauvalla ja kirosin ja manasin Karhun tehtaan mielessäni, mutta en päässyt laittamaan äkäistä palautetta kun mies tyynnytteli minut ja korjasi sauvat jollakin superautoliimalla. En tiedä millä massalla se liimasi ne, mutta jospa ne nyt pysyvät paikallaan.

Viikonloppu. Kyllä tätä on jo odotettu! Mua lohduttaa kaiken kiireen keskellä ajatus siitä, että viikonlopuksi ei ole sovittu yhtään menoja. Saa vaan olla ja puuhastella, tänä viikonloppuna suunta minun vanhemmille. Viime viikonloppu oli kyllä superpitkä, kun vietettiin se kaupungissa. Tekemistä ei ollut samalla tavalla joten tuli vaan löhöttyä ja levättyä myös, mikä oli ihan positiivista. Sain tosin siivottua myös muun muassa keittiön kaapit ja kirjahyllyn makkarista. Tänä viikonloppuna suunnitelmiin kuuluu vahvasti ulkoilu ja valokuvaus, jospa sää ois mitä parhain!

Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua :)


2 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua sinnekin päin! Täällä myös "rento" viikonloppu tiedossa, Isillä on tiistaiseen näyttöön valmistautuminen ja pikkuLisko tulee sunnuntaina ;)

    VastaaPoista