sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Haastetta elämään

Jestas mitén tökeröjä otsikointeja sitä ihminen harrastaa, ush. Noh, ei mahda mitään. Homman nimi on se, että hävyttömästi kopioin Nollavaimolta haasteen. Tosin siellä luki, jotta suap ottoo. 

Kai tässä pitäisi keksiä uusia kysymyksiä ja haastaa 11 ihmistä vaan ku ei mulla raukalla ole tunnustautuneita lukijoitakaan, joten ottakaa jos haluatte. Jättäkää viesti jos otitte niin selviää vähän, onko täällä ketään muita kuin minä. Kävijälaskurin mukaan on, vaan liekkö ihan vahingossa eksyneitä. 

Joka tapauksessa: 

1. Miksi?
Luultavasti juuri siksi, että sitä on hauska kysyä. Rakas kummipoika kohtamelkein4vee on kyselyiässä ja MIKSI on aika helvetin hyvä kysymys. Sen voi kysyä mihin tahansa kohtaan keskustelua, mistä tahansa asiasta ja sillä saa kanssakeskustelijan hulluuden partaalle. 

2. Vasen- vai oikeakätinen?
Oikealla mennään. Tosin opin kirjoittamaan suhteellisen siistiä tekstiä vasurilla ala-asteella, kun oikea käsi oli kipsissä. Ei siitä sen enempää. 

3. Sivilisääty? Miksi?
Avoliitto.
 Siksi, että sillä nimellä tässä maassa kutsutaan tätä systeemiä, kun kaksi ihmistä muuttaa kirjansa samaan osoitteeseen ellei tätä asiaa oikaista. (ehheh) Lisäksi se kuulostaa paremmalta kuin "seurustelee" tai "seukkaa", se kuulostaa just tällaiselta 10 vuoden seurustelusuhteelta. Ja se i-kirjain puuttuu sieltä, kun ei tässä nyt ole joutanut, vaan suunnitelmissa on! 


4. Jos voisit kääntää kelloa, mitä tekemisiä valintojasi muuttaisit?
Erään kauniin kesäillan rilluttelureissun olisin jättänyt tekemättä. Seuraava kysymys. 

5. Missä haluaisit elää eläkkeellä ollessasi?
Omassa kodissa, jossa tuntisin oloni turvalliseksi ja pärjäisin siellä loppuun asti. 

6. Toiveammattisi?
Lapsena ilmoitin haluavani lääkäriksi ja siskosta piti tulla potilas. Aina kuitenkin maanviljely ja maatalous ovat olleet sydäntä lähellä, vähän isompana vaihdoin tavoitteeksi pankinjohtajan. Ihan vaan siksi, että agrologeja on myös pankinjohtajina... 

7. Paras kehu jonka olet saanut?
"Sä olet kaunis kun naurat". 

8. Ensimmäinen suudelmasi? 
En halua muistella, muistan liiankin hyvin. Puolituntematon poika, koulun disco ja pelonsekaisesti hampaat kalahtaa yhteen. Huh huh. 

9. Hunaja vai etikka?
Hunajasta tulee maha kipeäksi ja etikka haisee pahalle. Toisaalta etikkasäilötyt suolakurkut on hyviä. Etikka. 

10. Mitä hetkeä et unohda milloinkaan?
Kun nykyinen  avomieheni soitti minulle ensimmäisen kerran ja juteltiin 4 tuntia kerralla puhelimessa :) 

11. Tämä on saamasi haaste blogikirjoittajalta, jota et oikeasti tunne. Miksi vastasit tähän?
Huvin ja urheilun kannalta. Ja tyypillä on aivan mahtava blogi, näin ohimennen sanoen. Ei mulla muuta. 

**

Viikonloppu vierähti mökkireissulla ja nyt on univelkaa enemmän kuin kärsisi. Huomenna hieroja! Ja mieletön hulinaviikko alkaa taas. Näin kuitenkin tänään Ystävää ja Kummipoikaa ja hänen pikkuveljeään, jaksaa taas taivaltaa, kun surut ja murheet on jaettu :) 


3 kommenttia:

  1. Kiittäen kuittaan. Hyvät vastaukset. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, arvon Nollis on käynyt täällä!!! *heittelee ruusun terälehtiä ilmaan* - sori, punanen matto jäi nyt levittämättä!

    VastaaPoista
  3. haastetta pukkaa mun lokissa.. :)

    VastaaPoista