torstai 24. toukokuuta 2012

Voiko ihanammin päivä enää alkaa..?

No varmaan voi, riippuu keneltä kysytään, mutta minun aamu alkoi ihan hyvin 04:42 heräämisellä (ilman vekkaria!) ja noin 45 minuutin hölkkälenkillä Jyväskylän maisemissa :) Kävin kiertämässä Harjun alueen sekä keskustaa, sen verran maltoin pysähdellä, että otin kuvia samalla. Liikkeellä minun lisäksi oli kaksi rusakkoa, parikymmentä pulua, poliisipartio, kaksi pullomummoa ja yksi kirkon viereen penkille nyykähtänyt mies. Takaisin tullessa eli joskus puoli kuuden jälkeen alkoi olla sitten jos enemmän liikennettä, bussi, rekkaa, kadunlakaisijaa, töihin menijöitä ja niin pois päin.

Kesäaamut ovat niin kauniita ja ihanan rauhallisia. Eilen jo todettiin, että Suomessa kaupunki kuin kaupunki tai muu kyläpahanen näyttää tosi kivalle kesällä. Aamuisin etenkin, kun on vielä niin rauhallista ja hiljaista ja saa olla omien ajatustensa kanssa ihan rauhassa. En ottanut edes soitinta mukaan, ehkä jopa paremmin saa juoksun kulkemaan, kun koittaa keskittyä oikeasti siihen, eikä musiikkiin.

Tehokkaimmat tunnit alkaa meikäläisellä tästä ja päättyvät ehkä viiden seudulle iltapäivällä. Äiti jo opetti ala-koulussa ollessani, että kuuden jälkeen illalla ei opita enää mitään, turha tehdä läksyjä sen jälkeen.
Noh, katsotaan miten tämän päivän aiheet hyydyttää virran. Tällä hetkellä oon kyllä pirteä kuin kirppu, vaikka yöunet eivät olleet mitkään parhaimmat - kummasti kaksi illan mittaan nautittua lonkeroa sekoittaa unta liian ison tyynyn ja kuorsaavan huonekaverin lisäksi.

Seuraava etappi aamussani on venyttely, tukan kuivaaminen, ihmisen näköiseksi muuttuminen ja sitten hotellin aamupalalle mässäämään.

Ihanaa ja aurinkoista torstaita kaikille ja onnittelut rakkaalle pikkuveljelle, jolla on synttärit tänään!

ps. kaikista pyhistä päätöksistä huolimatta lankesin eilen shoppailemaan. 50 euron kengät 24 eurolla saa aikaan tämmöisiä reaktioita. Lisäksi matkaan lähti musta mekko, musta toppi ja turkoosi villatakki. Siinä meni päivärahat...

Loppuun vielä Epicalta nätti biisi: White waters

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti