maanantai 21. toukokuuta 2012

Tatuointikuumetta, auttaisko burana?

Voi taivasten tekijät, siitepölyallergia/flunssan lisäksi pukkasi viikonloppuna hillittömän tatuointikuumeen. Surffasin ystäväni googlen kanssa ympäriinsä eri hakusanoilla ja etsin mieleistä kuvaa. Devianartista  löytyi yksi vaihtoehto, jota voisi vähän muokata. Oma piirustustaito on nollassa, mutta jos kaverilta saisi apua.. :) Tai sitten tatuoija voisi keksiä siihen jonkin kivan lisäyksen. Saas nyt nähdä, tällä hetkellä sellainen keijukainen&kukkaköynnös olisi mietinnässä. Sellainen siisti, nätti tatuointi joka kuvaa jollakin tapaa minua. 

Miten se keijukainen nyt kuvaa minua sitten - no vaikka tonnikeijuna jos ei muuten. Nykyinen tatuointi on apila; tuo alempi versio noin suurinpiirtein, mutta hieman eri mallisena. Todella selkeä ilmaisu, ehkäpä kuvaakin tänne joskus. Uusi tatska joka tapauksessa suunnitteilla ja avokas nyökytteli vaan hyväksyvästi; toisaalta saa nyökytelläkin, kun herra on aikeissa suorittaa moottoripyöräkortin 30-vee lahjaksi itselleen - minä voin ottaa pari kuvaa lisää ;) Alkuperäinen suunnitelma pienestä kuvasta taitaa olla mennyttä.. Mutta ajankohta on sitten vasta syksyllä. Siihen mennessä selviää, kyllästynkö tuohon kuvaan vai en, otanko tuon kuvan vai en ja mitä kaikkea. 

Ihana kesäpäivä ja työpäivä; tosin tänään on mennyt hommat ihan putkeen, oikeasti. Ei yhtään maanantaifiilis - positiivista pitkien "lomien" jälkeen. Ja mitä siitä, vaikka turpaan tuli jääkiekossa - on siellä vaan niin hieno ilma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti