keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Päivän saldo: mustelmia, auringon polttama iho ja hitsin hyvä mieli!

Tänään oli normaalista poikkeava työpäivä, kun pidettiin allekirjoittaneen luotsaamaa tykypäivää. Ohjelmassa oli paint ball peli, jousiammuntaa ja syöpöttelyä paikallisessa terassiravintolassa. Kertakaikkisen hieno päivä :) Omassa kamerassa ei ole paint ball pelistä kuvia (no itse peliä olisi ollut aika hankala kuvata..), mutta pari jousiammunta kuvaa löytyy ja mojovasta mustelmasta myös todistusaineistoa.

Paint ball on laji, jota olen aina halunnut kokeilla ja ihan fiiliksissä olen vieläkin kyseisestä pelistä! Sydän hakkas ja adrenaliinit nousi jo heti pelin alussa, saati kun juoksi risukossa tai konttasi pitkin maastoa ja kuunteli joka rapsahdusta, mistä päin hyökkää vihollisia. Joukkueet jäi aika pieniksi, 4 - 5 mutta hauskaa oli, sitä ei voi kieltää :) Osumia tuli ja osumia (ehkä?) tein ja panoksia kului.

Jousiammunta oli yllättävän vaikeaa, vaikka se helpolta näyttääkin. Ammattisanasto tähän asiaan ei ole hallussa, mutta niitä jousia oli nyt kaksi erilaista joka tapauksessa ja se missä oli liipaisin, oli mielestäni helpompi. Herran haltuun, mitä nämä ovat nimeltään. Jousi on jousi ja nuoli on nuoli ja maalitauluun ammuttiin.





Ammattimaista jousiammuntaharjoittelua... heikompia hirvittäs ja Robin Hood ja muut jousipyssyäijät pyörii varmasti haudassaan niin, että pölinä käy! 

Saattoi niitä jokunen mennä ohi maalitaulustakin.. "saattoi osua johonkin sammakkoon.. tai oravaan!" ;)

Onnistuin käräyttämään niskan, dekolteen alueen (tulee näyttämään upeelta veljen lakkiaisissa mekon kanssa!) ja naamani auringossa - no eipä mitään uutta auringon alla, joka keväinen ja kesäinen "hupsista saatana, aurinkorasva unohtui" - tapaus. Ja ei toivoakaan, että nämä rusketukseksi muuttuvat, ehei, punaisena pysyvät ja hiipuvat sitten pois. Avokas sen sijaan alkaa olla jo
kasvoistaan mukavan ruskettunut, kun puuhailee päivät ulkotöissä. On se niin väärin! 


Maanantaina seuraavan kerran töihin, ai hitsi miten kiva. Viikonlopun suunnitelmissa on projekti kukkapenkki anoppilassa ja vierailu vanhempien luona, ehkä leffassa käynti, juoksulenkki ja muuten vaan rentoa meininkiä erinäisten ulkotöitten lisäksi. Muutama kirja odottaa myös lukijaansa, Sofi Oksasen Puhdistus ja Riikka Pulkkisen Totta.


ps. kyllä, minulla on vihreä paita. Ja tällä hetkellä istun bloggaamassa pinkki paita päällä. Mitä minä kirjasin tänne joskus näistä väriasioista? Että mustaa vaan, kunnes löytyy jotain tummempaa? Vero Modan myyjä myrkytti minut. Minut huijattiin ostamaan keltainen paita (huijauksesta voi melkein puhua, koska mietin kotona, että mitä pirua tuli tehtyä) ja nyt minusta tuntuu, että voishan sitä mustien vaatteiden keskellä jotain pientä väripilkahdusta olla.. Auts. Ohi menevää, pakko olla. Musta on aina musta ja tummat värit on aina tummaa.

pps. Sonata Arctican uusin levy, Stones Grow Her Name oli viime yönä soitossa Radio Rockilla! Jäi jostain syystä kyllä kuulematta, kun alkoi 00:00 kyseinen setti. Täytynee hommata itselle :)

Kesällä lähimmät Sonatan keikat olisi Oulussa, Qstokissa, noh olen ko. viikonlopun töissä. Seuraava olisi sitten Vuokatissa, Sotkamon Sykkeessä, ihan auki on tuo viikonloppu vielä ja saakohan sinne edes lippuja enään.. Mikkelissä olisi sitten elokussa vielä Jurassic Rock, siellä viimeksi olin Sonatan festarikeikalla ja hypättiin kaverin kanssa tuplabenji. Tuon reissun voisi muuten uusia, mutta kaveri on tuolloin viimeisillään raskaana, joten veikkaan, että joudun hommaamaan uutta festariseuraa :D

Tykkään. Ja tästä sekametelisopasta myös. Tykkäätkö sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti