keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Terveisiä aurinkoisesta Jyväskylästä

.. aurinkoa tosin ihailen sisätiloista, olen ihaillut koko päivän. Kaksipäiväinen koulutus työn puolesta menossa, aiheena sähköinen maailma. Illalla kenties geokätköilemään ja lenkkeilemään sekä totta kai syömään, jospa pysyy aurinko esillä ja keli hyvänä :)

Perjantaina kohti Kaavia, ystävän luo kylään viikonlopuksi. Ensi viikolla on vapaata torstaihin asti ja hillitön kiire veljen lakkiaisten ja omien valmistujaisten kanssa, mutta vapaata kuitenkin.Voi ottaa rennosti, kuten Mokka-kissa kuvassa :)

Mokka ottaa rennosti ja miksei ottaisi, ei kiirettä ja maha täynnä... 

Kukkapenkkiprojekti etenee myös - hitaasti mutta varmasti - saatiin multakuorma tilattua ja piirrettyä suunnitelmaa paperille, mitä siihen rinteeseen nyt laitettaisiin. Saattaahan se suunnitelma muuttua vielä reilusti ennen valmista, mutta on edes alkuperäinen suunnitelma, jota muokata. Myös portaiden tekemisestä siihen rinteeseen haaveiltiin eilen.. tulis aika tyylikkäät, kun laittaisi portaat keskeltä menemään alas ja molemmin puolin vaikka vuorenkilpeä. Karsittiin myös lammen ympärillä olevia terijoensalavia aika reilusti - tarkoitushan on kaataa kaikki ne 11 puuta pois, kaksi on jo nurin.

Kohta on toukokuu lusittu ja aina niin luotettavan ja oikeassa olevan Iltalehden mukaan tulossa on hellekesä! Sekä hyvä että huono juttu. En suuremmin pidä talvesta, mutta en liiasta helteestäkään. Niinhän se on, ettei koskaan ole tarpeeksi hyvä. Ihanteellinen keli olisi n.+20 astetta, jos enemmän, niin sitten hentoinen tuuli siihen mukaan. Sellainen kiva puuhastelukeli, missä ei aivot kärvähtäisi.

ps. perjantaina tilipäivä \,,/

pps. Facebookki on ollut ajankohtaisena aiheena viime viikkoina ja paluu naamakirjaan välkkyy mielessä o_O Sortua vai ei sortua? Tai voiko puhua sortumisesta? Syy poislähtöön oli oma ajankäyttö ja naamakirjan sekavuus - mutta nyt tuntuu, että siellä olisi hyviäkin puolia. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti