perjantai 25. toukokuuta 2012

Twiittaa mulle

No nyt repesi ja liityin twitteriin. Sekavahkon oloinen mesta, mutta aina pitää kokeilla jotain uutta. Se naamakirja ei toistaiseksi houkuta, selasin facebookia eilen illalla veljen tunnuksilla ja totesin, että siinä vasta sekava mesta. Lisäksi tuntuu, että naamakirjassa on entistä hankalampaa erottaa yksityiselämä / työelämä toisistaan, jos asiakkaat kyselee sinua naamakirjakaveriksi. Aina voi tietysti torjua ja keksi meriselityksiä. Entäs pomo ja työkaverit, pitääkö naamakirjassa olla niittenkin kaverina ja tykätä niistä tai tökkiä niitä? Tätä ongelmaa ei kyllä itsellä olisi, voisin hyvin liittääkin, mutta noin yleisenä pohdintana. Entäs jos on ihan mulkku pomo ja se vaan laittaa sulle naamakirja kutsuja - torjut ne ja selittelet, että "ei oo tullu käytettyä.." ja sitten jäät kiinni facettamisesta kesken työpäivän. Herrrrkullinen tilanne..Tai sitten, mitä sinne voi enää nykypäivänä lisätä - millaisia kuvia, millaisia päivityksiä? Pitäisi rajata melko tarkasti, ketä ottaa kaverikseen tai sitten rajoittaa päivityksiään.

Hankala homma, en jaksa ajatella. Twitterissä tuskin tulen twiittaamaan kovin ahkeraan, mutta saatan seurata aktiivisemmin. Saas nyt nähdä, kokeilu. Sieltäkin pääsee edes jollain tasolla pois..

Aamulenkki heitetty ja eka koneellinen pyykkiä pyörii. Imurointi ja tiskit, sitten kohti työterveyshuoltoa ja rokotuksen ottoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti