maanantai 11. kesäkuuta 2012

Koko show ja paljon enemmän

Otsikko tulee tästä ja tämän biisin kuulin tänään ensimmäistä kertaa, kun ostin PMMP:n uuden Rakkaudesta levyn. Samalla mukaan tarttui ah niin hyvä Sonata Arctican Stones grow her name lättynen. Siinä on kaksi bändiä, jotka eivät näytä pettävän. Tuo Koko show on kyllä hauska biisi, hyvät sanat ja mukava lallatus. Näissä PMMP:n sanoituksissa on aina kaksi ulottuvuutta - aluksi ihmettelee, mitä hittoa tuo ja tuo tarkoittaa tai että on pöljät, mutta tarttuvat sanat - pikkuhiljaa ne aukeaa, toiselle toisella tavalla. Tykkään.

Tämän päivän ohjelmistossa oli totta kai töitä. Perusmaanantai ja puolen päivän jälkeen iski armoton väsymys, iltapäivällä ajoin kotiin suurin piirtein toinen silmä auki, siinähän tuo tie kulki, missä aamullakin.. Anoppilaan päästyä sinnittelin hereillä, mutta sitten erehdyin vaakatasoon lukemaan Sirpa Kähkösen Vihan ja rakkauden liekkejä - mukavasti meni 45 minuuttia unessa, kunnes heräsin säikähdykseen, että ei helvetti, paljonko kello on ja missä minä olen?! Tarpeeseen tuli, sen voin sanoa,vaikka normaalisti en päiväunia nukukaan ja mielestäni koisasin ihan hyvin viime yönä. Joku paikallinen väsymysaalto siis tai tsettsekärpäsen purema..

Laatu-unien aikana anoppikin oli kotiutunut töistään ja päästiin istuttamaan rinneprojektiin kukkia, joita hamstrattiin viikonlopun aikana sekä paikalliselta puutarhaharrastajalta että minun äidiltä. On iiristä, ukonhattua, kaunokaisia, nukkajäkkärää, sammalleimua, särkynyttä sydäntä, kevätvuohenjuurta... vähän kaikkea, jotta kukkisi koko kesän läpeensä :) Rappusia ja loppuistutuksia vaille valmista alkaa olla kukkapenkin osalta. Huomenna jatkuu istutuksilla ja sitten pitäisi tehdä vielä tuo lammen ranta eli penkin etuosa. Niin ja olisihan meillä vielä yksi neljänmetrin penkin teko ja ruusuille oma penkki.. taispa mennä kukkahommiksi koko kesä ;)


Näitä pirullisia ystäviä riitti työmaalla, vaikka kuinka olisi ohvia ja autania.. puremia siellä, täällä ja kaikkialla!

Uusia kuvia yritän ottaa huomenna, jos jossain välissä ehtisin. Ei malttaisi vaihtaa kuokkaa Canoniin kesken homman ;) Viikonlopun mullanlaitosta on jokunen kuva. Siinäkin hommassa suuri kiitos avokkaalle, joka jaksoi avustaa meitä.


Pieni särkynyt sydän ja perhonen :)


Kesälomaa odotellessa, tänään tuntui, että ei olisi yhtään huono, vaikka alkaisi jo heti. Pitänee kitua vielä pari kolme viikkoa. Ihanaa kesää lomaa kaikille, joilla se alkoi jo tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti