maanantai 4. kesäkuuta 2012

Juhlat alkakoon ja sitten loppukoon

.. ja arki tilalle tulkoon. Viimeiset isot bileet perhepiirissä pitkään aikaan, kun veljen lakkiaiset taputeltiin pakettiin. Seuraavaksi aletaan kyttäämään häitä, hautajaisia ja ristiäisiä, joista keskimmäiset bileet taitaa olla yleisimmät tässä suvussa ja porukassa (avokkaan 30vee bileitä ei taideta laskea näihin laskentoihin). Muutama kuva kuitenkin juhlatunnelmasta;


Valaistunut ylioppilas - liikaakin, pilalle mennyt kuva. Näyttää kyllä huolestuttavasti, että kuvassa tapahtuu jotain ihan muuta.. 


"Jos mä täyteen paan, juotko kokonaan - se malja vain sua oottaa." Siis alkumaljat. (ja hiton huonot kuvatekstit :D)

Tässä kakussa ainoa pettymys oli, että nuo koristeet oli pahanmakuista marsipaania - allekirjoittanut ja joku muukin pihi yhden, kun luuli suklaaksi.. 

Pöytäkoriste

Hattu päähän ja pöytään!

Ylioppilaita ylioppilaalle


Ja nyt alkaa sokerilakko. Hammaslääkärini kiittää minua varmasti, samoin vaatekaappini kaikki vaatteet - hyvällä tuurilla sieltä jotain mahtuu vielä loppukesästä päälle. Toisaalta, juhlissa pitää nauttia, sillä 
"eihän meillä lasketa, mutta ota nyt toki kolmannen kerran" ;) 
Mukavat juhlat oli, kiitokset vain kaikille :) 
Etenkin omasta puolestani kaikille, jotka keskiviikkona meille eksyivät kahville; olette äärettömän tärkeitä ja ihania ihmisiä, kiitos teille, kun olette elämässäni. 

Ihanan sateinen sää on jatkunut lauantaista. Lauantaina tehtiin kerrankin fiksusti ja otettiin veljestä kuvia jo aamulla, kun vielä paistoi aurinko. Hyviä otoksia saatiin, vaikka itse kameran takana heiluinkin :) Mitä nyt muutama pilalle mennyt kuva, jonka voi tunkea tämmöiseen blogiin sitten komeilemaan.. 

Noh, sadetta on joka tapauksessa piisannut sieltä asti ja tällä hetkellä rinneprojekti ei etene ja näyttää hieman huolestuttavalle jopa; metsäkortteen pirulaiset yrittävät tunkea pintaan. Siihen projektiin pitänee upottaa kynnet seuraavaksi tällä viikolla. Jokseenkin asiat piti laittaa tärkeysjärjestykseen ja tuo meidän kukkapenkkiprokkis ei nyt sattunut kärkikahinoihin.. Mutta tällä viikolla jatkamme, jos sää yhtään sallii. Ei kauhean kiva kaatosateessa ole istutuksia tehdä, jos ei ole ihan pakko. 

Anoppi oli istuttanut vanhan aitan eteen aikalailla kivan asetelman entiseen pyykkipataan (varmaan jonkun haudassa pyöritään nyt niin, että pölinä käy - kyllä, just siihen PYYKKIPATAAN): 

Tältä se näyttää ylhäältä päin

Ja tälle toiselta sivulta katsottuna. Kokonaisuutena aika kiva :)

Padassa köllii orvokkeja ja samettiruusua ainakin, mutta sen tarkemmin en jäänyt katselemaan sateessa. 

Viikko lähti ihan kivasti käyntiin, vaikka vettä sataakin saavista kaataen. Eilen 13 milliä, tänään varmaan 15 tai enemmän. Seuraavana hankinta listalla kunnolla vettä hylkivät lenkkeilykuteet, kun tuntuu, että tuo sade tuli nyt jäädäkseen. MUTTA se ei minua haittaa, koska nyt on kesä ja ei ole lunta. Se on jo plussaa ja kovasti. 

Ihanaa viikkoa kaikille. Tämä oli taas näitä höpöhöpö päivityksiä, joita yksi lukijani varmasti lukee. HUOM. ei mitään paineita :D Liekö teitä enemmän, en tiedä ;)2 kommenttia:

  1. Lukee, lukee!!! Muahan tässä varmaan kummiskin tarkotettiin. ;) Ja ai kamala, ku repesin tolle haudassa pölisemiselle! xD Pitäis laittaa itelle ihan muistiin, vaikkei ehkä ihan joka päiväiseen arkikäyttöön sanonnaksi sovellukaan.

    VastaaPoista
  2. Haudassa pöliseminen on ihan hyvä sanonta ;) Itse viljelen sitä jonjun verran :D Taitaa olla alunperin jostain Tuija Lehtisen tai vastaavan kirjailijan kirjasta tuo heitto :D

    VastaaPoista