keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ja se soi ja se soi ja se soi

Ihan hauska kesäbiisi - peppu heilumaan tämän tahtiin.Sopisi ehkä zumbakuvioihinkin. Tänään zumbaamaan pitkästä, todellakin pitkästä aikaa. Edellisestä zumbatreenistä on varmaan 4 kuukautta. Saas nähdä, korjataanko minut salista suoraan arkkuun 1,5 tunnin päätteeksi vai jaksaako heilua ja hytkyä koko setin läpi :)

Nämä kesärenkutukset eivät kuulu musiikkimakuuni yleensä, mutta tästä tulee hyvä mieli ja tämä jää soimaan myös aika tehokkaasti päähän. Tätä kuunnellessa tekee mieli kiskaista korkkarit jalkaan, hame päälle ja kannat kattoon tanssilattialla.

Myös tämä on iloinen kesäbiisi. Jokseenkin omituinen, mutta iloinen. Ainoa mitä oon ihmetellyt, on se, että näin helpostiko näitä hittejä tehdään. Joku perusrytmi vaan ja joku hauska hokema - mitähän näissäkin hokemat tarkoittaa, en ole vaivautunut selvittämään asiaa.

*edit*

jälkimmäistä biisiä veivattiin zumbassa ja jäin henkiin, vaikka puoltoistatuntia kolmen ohjaajan voimin oli aika kova setti äkkiseltään :) Ens viikolla taas let'ssss zummmmbaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti