perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pikapikaa päivittäen

Ja pikaisesti kerraten, että hengissä ollaan, vaikka valmistujaisissa otettiin hilpeenä kaljaa ja aamulla oltiin kalpeena hiljaa. No ei, juhlat meni rattoisasti ensiksi koululla, jossa jaettiin ruusuja ja stipendejä, siitä siirryin mässäämään hullun lailla kuvassa näkyvää kakkua (ja muuta hyvää) ystävien ja muun lähipiirin kera ja siitä sitten illan päätteeksi kaupungille. Tanssattua tuli ja hauskaa pidettyä, seuraavana aamuna virkeenä kuuden - kahdeksan välillä ylös, kun ei vaan nukuttanut. Yövieraatkin sain potkittua hereille ja siirryttiin jossain vaiheessa aamupäivää kaupungille syöpöttelemään ja torille jäätelölle. 

Karu totuus iski vasten kasvoja (vai oliko se krapula?) kun halattiin ja toivoteltiin, että nähdään joskus. Niin, milloin on joskus? Ikävä tulee, täytyy myöntää, vaikka aina ei niin kivaa ollutkaan ja välillä oli niin helkkarin hauskaa, että kiikkustuolissakin vielä nauran. Kiitos ja kumarrus teille, 4 vuotta muistorikasta elämää teidän kanssa takana ja kuinka paljon edessä? Mökkiviikonloppuja odotellessa.. ;)

Pätkiskakku, hyväähän se oli.. 

Ohi siis on 240 op ja agrologin paperit kädessä. Jos joku ei tiedä, mikä hitto on agrologi, niin tästä löytyy lisätietoa.

Huomenna veljen lakkiaiset ja syöminingit eikun jatkuu. Ja juhlinta. Totesin tänään kahvilla, että piruako sitä säästelemään kahvileivän kanssa, oli muuten helkkarin hyvää suklaakakkua. Normaalielämä alkaa taas maanantaina - tai sitten ei..

Ihanaa lakkiaispäivää ja valmistujaisjuhlaa kaikille, jotka sitä huomenna viettävät!

1 kommentti: