perjantai 22. kesäkuuta 2012

Ihanaa juhannusta!

Keskikesän juhlaa, yötöntä yötä, mittumaaria ja sillei. Jokaiselle jotain. Taas on se hetki kesästä, kun Suomen kansa kännää, nai, kännää lisää ja hukkuu lopulta. Valitettavan kaunis ilma, hukkumiskuolemien kannalta. Toivon todella, että tänä vuonna jäädän tilastoissa alle viime vuoden tai edellisten vuosien. Vuosi 2010 taisi olla 2000-luvun synkin.


Oma juhannus menee rattoisasti vanhempien luona, säilörehunteko on jokseenkin vaiheessa ja se tehdään toki loppuun ensin. Illalla suunnataan luultavasti johonkin päin maakuntaa. Sitä on jo tottunut, että sen suurempi suunnitelmia ei juhannuksena tehdä, niin kauan kuin rehuntekoon tarvitaan apua. Eikä se oikeastaan haittaa, kaikki nämä suuret juhlapyhähässäkät eivät ole niitä minun juhlinta-aikoja. 


Muurinpohjalettuja, makkaraa ja sauna, siinäpä se perusjuhannus myös meillä. Hyttysmyrkkyä, kokko ja vesisade vielä kaupan päälle, illalla luultavasti tulee jälleen sadekuuro (pessimisti ei pety). 

Parhainta juhannusta siis kaikille, yrittäkää olla tappamatta toisianne, älkää sytyttäkö maastopaloja, polttako itseänne grillissä, sammuko saunaan, juoko liikaa ja jos otatte, ette sitten aja ettekä varmasti mene veneilemään tai uimaan. Selvä homma?  
Nauttikaa ylimääräisestä vapaasta,Suomen kesästä ja kanssaeläjistä :) niin ja hyttysistä ;) Rentoa juhannusta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti