maanantai 18. maaliskuuta 2013

Taivaan tulet

Eilen illalla näkyi pohjoisella taivaalla revontulet. Kaupunkiolosuhteissa jopa yllättävän hyvin, olin ihan hämmästynyt, koska täällä katuvalot ja muut sotkee väriloistoa aika reippaasti. Harmi vaan, että ne näkyivät kirkkaasti hyvin kaukana ja en jaksanut lähteä sitten metsästämään niitä kameralla. Pieni haalea lieska leiskui meidän kerrostalon parkkipaikan päällä ja sitä yritin ikuistaa kameralla. Vituralleenhan se meni, mutta ehkä siitä just ja just erottaa, että jotain siellä taivaalla oli. 

Noh, ei tästä kyllä ota mitään selvää.. 


Harmittaa, etten ollut maalla, koska siellä revontulet näyttäytyy aina niin upeina, kirkkaina ja taivas on jotenkin lähempänä. Eikä siellä sotke valot tätä näkymää. Toki jos olisi lähtenyt vaikka järvelle toikkaroimaan, olisi näkymät parantuneet, mutta ei sitten jaksanut, kun kamerasta loppui akkukin. Ja laturi on hukassa, mies sitä etsi anoppilasta illalla kun soitin, vaan ei tainnut löytää, oivoi.. Lisäksi sekoilin kameran valotusasetusten kanssa liian kauan ja siinäkin tuhrautui aikaa ja hienoin väriloisto hävisi tästä ainoasta lieskasta. Tyhmä minä. 

Viikonloppuna oli upea ulkoilukeli ja sain kaerin jopa hiihtämään kanssani! 5 vuoteen jos ei ole suksilla käynyt, niin kyllähän se vähän jännittää ;) Mut hyvin hiihdeltiin, reilu tunnin lenkki ja hiki saatiin pintaan :) Aurinko paistoi ja jäällä oli kiva lykkiä, vaikka luisto ei ollut alkumatkasta mikään paras. 
Eilen kävin sitten serkun ja velimiehen kanssa kävelemässä jäällä, porukkaa oli ihan sikana pilkillä, lenkillä ja hiihdoilla. Ihana nähdä, että ihmiset nauttii keväästä. Tämän toikkaroinnin päälle vielä tunnin kahvakuulailu ja olin aika valmista kamaa nukkumaan, mutta käly tuli vielä illan päälle kylään ja sitten nämä revontulet..! 

Kuuden aikaan soi kello tänään aamulla ja valmistauduin innolla työpäivään, josta piti tulla piiiiiitkä ja veemäinen.. hommat vaihtui lennosta aamulla ja maanantai osoittautuu tällä menolla viikon helpoimmaksi päiväksi. :) 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

ps. edellisen postauksen ruokavastaus oli makaroonilaatikko. Tämän päivän ruoka on päättämättä, pitänee etsiä jostain ruokaraamattu eli keittokirja, tökätä sormi johonkin kohtaan ja se on siinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti