tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kannattaako?

Onko järkee vai ei, kannattaako joku asia, mitä se kannattaa ja puhutaanko nyt taloudesta? En tiedä mutta miettikääpä näitä:

- Onko järkevää jättää 20 euron uusi, täysin käyttämätön ripsari autoon yöksi, luonnollisesti ulkona oli pakkasta. Kannattaako ylipäätään ostaa ko. kauneustuotetta, kun näyttää joka tapauksessa heinäpellolla sateessa seisseeltä variksenpelättimeltä, laitto sitä 20 euron ripsari tai ei. Noh, en laita, koska ripsari jämähti jäähän ja kiertäessä sitä auki (sulattelin ensin!) harjaosa jäi purkkiin. Ei se ehkä ois ollu käyttökuntosta kuitenkaan..

-Eniten jäin kyllä miettimään nyt tässä edellisessä vuodatuksessani sitä, miksi siellä heinäpellolla olisi variksen pelätin, mitä se tekee siellä? Mitä ne varikset sieltä muka syö ja miksi niitä pitäisi heinäpellolla pelotella?

- Kannattaako jättää samana päivänä ostettu kasvojen pesumyrkky autoon yöksi, edelleen ulkona on pakkasta ja edelleen tämä(kin) kauneustuote jäätyy. Ei se ehkä kannata, mut tämän sain herätettyä henkiin. Liekö ihan iskukuntoista enää, mutta naamassa säilyi nahka, kun sillä pesaisin lärvini. Purkin lupaavaa virkistävää vaikutusta odotellessa.

- Onko järkevää mennä nukkumaan 20:30 kun väsyttää ja herätä sitten viideltä, kun uni yksinkertaisesti loppuu? Kello olisi soinut vasta puoli seitsemältä.

- Onko järkevää pitää autoa parkkipaikalla -20 asteen pakkasessa ilman lämmitystä? Kannattaako se? Vastaus on erittäin yksinkertainen, ei ole mitään järkeä, mut en viitti vetää jatkoroikkaa sisälle asti, jotta saisin tuon rassin virtaan. Rukoillaan, että se starttaa kuten aina ennenkin. Syy, miksi tuli autolla tuon vajaan kahden kilometrin matkan, on se, että kuvittelin lähteväni tästä asiakastapaamiseen. En mennyt, koska tapaaminen peruttiin. Nää on taas näitä päiviä ja tää on niin tätä..  

-Onko tämän blogin pitämisessä mitään järkeä? Väsyneitä postauksia ja vinkumista maailman turhimmista asioista, toisaalta joku hupsu saa päivän naurut näidenkin asioiden lukemisesta. Etenkin ensimmäisestä kohdasta, tiedän sen!

Ja lopuksi, päässä soi tämä, enkä tosiaankaan tiedä, että miksi. Pekka Töpöhäntä parka..

1 kommentti:

  1. Hm... ei oo järkee, ekassa ainakaan. Kokemuksella: viikko parinkymmenen asteen pakkasessa tappaa kaikki pöpöt meikkilaukusta... Tappo kyllä kulmakynää vaille kaiken muunkin mun maallisen omaisuuden sieltä joulun alla ;) Ja joo, blogin pito. Kai sitä ois turhempiakin juttuja? En vaan nyt keksi yhtään ;)

    VastaaPoista