torstai 14. maaliskuuta 2013

Juhlavaa poskihoitopäivää!

Mulla oli joku ylevä postausajatus, mutta se katosi ihan tyystin, kun eksyin Parisuhdepalapeli blogiin ja etenkin otsikkoon Suihinottopäivä. Se päivä on siis tänään ja täytyy sanoa, että tämän ottajan suu loksahti niin auki, että sinne mahtuu lentämään vaikka hiirihaukka pesäntekoon. Moisesta päivästä en ole koskaan kuullutkaan, mutta tulipahan nyt tämäkin aukko sivistyksestä paikattua. Kaikkea sitä keksitäänkin. Haluan tämän päivän ehdottomasti myös liputuspäiväksi ja painettavaksi kalenterihin, jottei ensi vuonna unohdu. Hauskaa, harmi ettei mies ole kotona tänään, nyt jäi päivä juhlimatta..

Jaha, mennään eteenpäin. Se alkuperäinen postausajatus mahtoi liittyä johonkin ihan muuhun, mutta nyt tässä erinäisiä sivuja selatessa tuli mieleen paljon muuta. Mie olen eksynyt muutamaan kertaan lukemaan Venla Savikujan blogia. Täytyy sanoa, että siellä on ainakin hienoja treeni- ja ruokakuvia, jos ei mitään muuta. Toimivat motivaationa myös tällaiselle laiskiaiselle. Salkkareitten suosiota en ymmärrä, enkä ole katsonut ko. sarjaa viimeiseen 10 vuoteen (herää kysymys montako vuotta se edes on pyörinyt telkkarissa?) Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sarjan näyttelijä olisi mielenkiintoinen henkilö muuten. Kannattaa käydä tsekkaamassa. Joskus nämä blogilöydöt suorastaan koukuttavat, vaikka olisi kuinka pöljää luettavaa.. muutama sellainenkin blogi nimittäin löytyy suosikeista ;)

Eilen tuiskutti lunta ihan reippaasti ja jätin auton aamulla parkkiin, kävelin töihin... huono idea, koska nyt sen rojun päällä on melko reilusti sitä lunta. Jospa tänään lapioin sen esille ja kolailen oman parkkipaikkani. Inhoan auton puhdistamista / lasien raappaamista, raivostuttavaa touhua! En osaa selittää, että miksi, mutta pienet asiathan ne yleensä ketuttaa eniten.
Tänään oli aamulla sitten päinvastainen keli, reipas -24 pakkasta ja aurinko paistaa! Edelleen taivalsin jalan töihin ja täytyy sanoa, että nautin ulkoilmasta. Miksen nauttinut eilenkin, mutta eilen oli vähän inhottavampi tarpoa hangessa, katuja kun ei aurata ensimmäisenä tässä kaupungissa.

Viime viikoloppunakin paistoi aurinko!

Viikonlopuksi tulee ystävä kylään! Aurinkoisia kelejä toivottavasti luvassa, voitais mennä hiihtoretkelle kera minttukaakaon.. :)

1 kommentti:

  1. Oh! Minttukaakaota. kiusaa nyt toista ;D Ihanat on kyllä kelit!

    VastaaPoista