sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

L.O.M.A

Viime viikon Lorvailin Onnellisesti Maaseudun Autuudessa eli olin siis talvilomalla tai vapailla, ylityövapailla, mitä lie olleetkaan, mutta 5 päivää niitä nautiskelin putkeen ja hyvin kului aika!

Suuntasin siis sunnuntaina maalle, vanhempieni luo. Tarkoitus oli viettää koko viikko siellä, maatilanhommia tehden, ulkoillen ja nautiskellen. Ei sovittuja menoja, ei kiirettä. Hupsista, kun perjantaina huomasin sitten, että olen käynyt joka jumalanpäivä kaupungissa (35 kilometriä suuntaansa.) Maanantaina tuli ihana ystävä kylään ja käytiin entisellä koululla katselemassa paikkoja. Kaikkea uutta oli sinnekin tullut sitten viime näkemän.
Tiistaina oli sovittu kuntosaliohjaus. Keskiviikko iltana ajoin meidän kotiin siirtelemään huonekaluja lattiaremontin vuoksi. Torstaina oli uusi saliohjaus, jonka ohjaaja suostutteli tiistaina ottamaan torstaille. Perjantaina oli naistenpäivä (ei, kukkia tai muita lahjuksia ei näkynyt) joten suunnattiin anopin ja kälyttären kanssa paikallisen uimahallin järkkäämään hemmotteluiltaan. Lauantaina oli kaveripariskunnan tuparit ja tänään siivottiin ja siirreltiin huonekalut kohdalleen omassa kodissa. Huh mikä homma, mut joka paikka kiiltää nyt. Iloa tuovat myös pienen makuuhuoneen uusi järjestys ja verhot sekä keittiön uudet verhot.

Loma oli kaikkineen ihan rentouttava ja kiva. Ehdin tehdä myös omia juttuja, joka aamu kello tempaisi herättää 5:25 joten unirytmikään ei muuttunut.. saatiin aloitettua anoppilassa remontti ihan tosissaan, opin tekemään ruisleipää, leivoin pullaa, ulkoilin, sain hoitaa eläimiä...

Ja aamulla töihin. Ainakaan vielä ei ahdista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti