lauantai 14. huhtikuuta 2012

Huhtikuun puoliväli

Edellinen päiväys on kauan, hyvin kauan sitten tehty, taisi olla viime kuun alussa. Nyt ollaan huomenna jo huhtikuun puolessa välissä - ja tämä blogi on ihan retuperällä. Eipä taida tälläkään postauksella suurempia ajatuskiemuroita välittyä maailmalle, loska lentää ja koirankakat kukkii tienvarsilla, mutta sehän tietää vaan kesän tuloa :)

Allekirjoittanut täytti eilen vuosia ja eilen oli olevinaan epäonnenpäivä. Väitän kyllä, että numero 13 on onnenluku eikä epäonninen :)

Muutenkin on kevät edennyt mukavasti; töissä ollut sopivan kiirettä, tutkintopaperit tulevat ensi kuussa postissa kotiin ja pääsiäisenä sai vetää vähän henkeä ja viettää aikaa kavereitten ja sukulaisten kanssa. Tampereen reissukin heitettiin avokkaan kanssa ja nyt vietetään aikaa Kajaanissa.

Toiseen blogiin olen jaksanut kirjoittaa enemmänkin kuulumisia, se tosin on salattuna ja kaveripiirini oma blogi, johon me facebookkiin kuulumattomat kirjaamme toisillemme kuulumisia. Ehkä jos ja kun kunnostaudun tämänkin blogin kanssa vielä..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti