keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Blogikyttäri

Internetin ihmeellisessä maailmassa, kun surffailee, niin vastaan tulee välillä hienoja blogeja. Välillä taas sellaista kamaa, että ei jaksa lukea (varmasti joku ajattelee tästä blogista samoin). Voiko tämän laskea harrastukseksi? Milloin tämä muuttuu kyttäykseksi? Voiko se muuttua sellaiseksi, koska blogit ovat julkisia? Tässä muutama linkki blogeihin, joita käyn ahkerasti tai melko ahkerasti lukemassa:

Kinuskikissan blogi on vakioluettavaa. Vaikka en harrasta itse leipomista ja tietämykseni asiasta rajoittuu lähinnä syömisen asteelle, voin silti ihailla näitä taideteoksia. Ja jakaa reseptejä osaaville ystäville, jotka sitten toteuttavat näitä ohjeita ;)

Tämän hepun blogia tulee myös kytättyä, luettua ja seurattua. Sit sillä on vielä kaks muutakin; tämä ja tämä. Eniten ehkä ensimmäistä ja viimeistä tulee luettua.

Tästä blogista käyn hakemassa vinkkejä uusiin lukukokemuksiin. Joskus tuntuu, että voisin itse olla tuon blogin pitäjä, kun niin hyvin natsaa tuo kirjamaku yhteen ja useat suosikkikirjani löytyvät tuolta esittelystä.

Ja tämä blogi on minusta muuten vaan kiva, toki ruokaohjeita ja jumppaohjeita löytyy myös. Kumpiakaan en juuri jaksa toteuttaa...

Ystävän koiraharrastuksesta luen myös hänen blogistaan, joka on tosin suojattu salasanalla. Vaikka en koiraharrastuksesta niin kauheasti aina ymmärrä ja kaikki termit on välillä hepreaa, sieltä on silti ihana lukea ystävän ja koirien kuulumisiaan :)

Lisäksi ystävien kuulumisia luen meidän yhteisestä blogista, joka on tosin salattu. Sinne me muutamat facebookin ihmeellisestä maailmasta paenneet olemme keskittyneet kirjoittamaan kuulumisiamme, muutama jatkaa edelleen naamakirjan maailmassa ja ei muista juurikaan päivitellä. Jos joku tunsi piston sydämessään niin hopihopi tekstiä rustaamaan ;)

Tämä blogi on myös mielenkiintoinen! Henna Helmi Heinosen esikoisteos Veljenvaimo löytyy minunKIN kirjahyllystä ja hyvä kirjahan se on :) Sain sen ilmaiseksi Arktisen banaanin (?muistaakseni?) kautta, kun lupauduin arvioimaan sitä blogissani. Arvioinkin, se blogi on tosin kuollut ja kuopattu jo.

Oman alan asiaa puolestaan löytyy täältä. Tykkään eniten Annen blogista, mutta tuolta pääsee surffaamaan myös muiden kirjoittajien teksteihin.

Tämä blogi meinasi ihan unohtua! Facebook aikana kuuluin faniryhmään ja tykkään edelleen, vaikka en virallisessa ryhmässä heilukaan. Niih.

Viimeisin "löytö" löytyy tuolta. Aika karu ja tuolta löytyy myös jatko-osoitteita muihin blogeihin.

Tämän blogin osoitteen linkitti kaverini minulle. Päivän hymyt, hymähtelyt ja naurut saatu.

Ja toki blogilistalta etsin aina hyviä blogeja.

Seuraavaan postaukseen yritän laittaa kuvia. Kevään aikana ei kyllä ole kauheasti tullut kuvattua, mutta aina jotain pientä. Tämän aamun hienoin otos oli venyttelevä kissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti