maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kauneimmat & koskettavimmat biisit minun elämässäni

Tämä on niin helppoa. Tehdä näitä netistä kalastettuja haasteita: ei tarvitse uhrata ajatustakaan millekään järkevälle tekstille tai pohdiskelulle - ei mitään järkevää kyllä irtoaisikaan ja aiheetkin on vähän hukassa. Ja mitä tulee niihin kuvien julkaisuihin; lupasin jo ajat sitten julkaista niitä, muttei vieläkään ole näkynyt. Teen vaan näitä aivopieruhaasteita. Tällä kertaa musiikista, jos joku ei vielä tajunnut sitä otsikosta. Ja haaste oli alunperin top 10 biisiä, mutta näitä on enemmän. Ensimmäiset 10 listasin ja loput sitten ravistin ja sekoitin tuonne loppuun.

1.ShyMiseryLetter to Dana ja Replica - kun en osannut päättää, mikä näistä olisi kaikista koskettavin ja kaunein, otin ne kaikki kohtaan yksi. Ja Sonata Arcticahan tässä on kyseessä.
4.Someday - Nickelback, jonka keikalle mulla on lipu \,,/
5.In the end - Linkin Park. Täältäkin löytyy niin paljon hyviä, mutta tämä on jotenkin niin liikuttava ja tähän liittyy muistoja menneiltä ajoilta.
6.My heart will go on - Ehkä listani häpeän pilkku, mutten häpeä myöntää, että tämä biisi itkettää aina kun katsoo Titanicin.
7.While your lips are still red - Nightwish ja teinisydän tähän <3
8.Save tonight - Eagle eye cherry, tähän liittyy tarina :)
9.Don't cry - Guns N' Roses, don't cry mutta aina meinaa itkettää kun on niin hieno biisi.
10Akselin ja Elinan häävalssi - Timo Rautiaisen esittämänä, kiitos.

Ja takuuvarmat kylmät väreet tällä, hautajisissahan tuota soitetaan usein. Miksei tuota voi kuunnella muutenkin, ihana kappale. Pitäisi kuunnella klassista musiikkia enemmän.. Ja volyymit kannattaa säätää kaakkoon tuon linkin kanssa, alku on aika hiljainen.
Menneisyys ei saa unohtua, kannattaa katsoa tuo sarja. Ja tuo biisi, kylmät väreet tälläkin.
Tämä on kaunis. Ei siitä sen enempää.

Näitähän riittää vaikka maailman loppuun saakka kirjattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti