maanantai 26. elokuuta 2013

Kuva-arvoitus: mitä fiilistä tämä kuva esittää


4 viikko töitä kesäloman jälkeen. Arvaa mikä fiilis tää on:Heh heh. Noh, ei ihan vielä olla tässä - tai joo, oikeastaan se orava vielä AJAA pyörällä eli tässä hallitaan vielä tilanne.
Jotenkin tuntuu, että lähempänä joulua on tällainen kuva oikeampi:MUTTAMUTTA. Arvatkaa millä tätä oravaa hoidetaan, jotta se jaksaa ravata?! No lomallapa tietenkin ja ei ihan millä tahansa lomalla. Loma tyttöporukalla Malagaan häämöttää jo! Lento lähtee 7.9 ja viikoksi saa heittää vapaalle - oi miten odotan.

Jotain tällaista on odotuksissa:


Nämä kuvat eivät varmaan ole Malagaa nähneetkään, ei se mitään, en minäkään vielä! Lainasin näitä fiilistelyä varten googlelta. 

Omat odotukseni loman suhteen ovat varsin moninaiset: valokuvausta, geokätköilyä, turistikierroksia, vähän rantaelämää, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, mutta ennen kaikkea EI OLE KIIRE MIHINKÄÄN!
Passi on voimassa, sen tarkistin. Bikinien alaosa on hukassa, en ole vielä löytänyt. Matkavakuutus on ja tilillä ei olekaan ihan niin paljon rahaa kuin alunperin suunnittelin. Ei se mitään, loma on aina loma.
Toivotaan, että Suomessa on syksyn sateisin viikko juuri silloin - ei mitään hellesyksyjä nyt, c'moon!
Toisaalta en odota lomalta mitään erityistä, ihan vaan sitä, että saisi olla.

Tämä loma on kyllä aavistuksen verran huonon suunnittelun siivittämä - takaisin tultua pitäisi olla sitten maanantaina jo töissä, lentohan on Isolla Kirkolla sunnuntai yönä ja matkaa on kotiin pyöreästi se 500 kilometriä.. hmm..

3 kommenttia:

  1. Huljuttelet ilman sitä bikinien alaosaa niin tuskin tilin saldo tulee olemaan ongelma. Kaikki on ilmaista!!

    VastaaPoista
  2. joku oli eilen viskelly leikkimökin ikkunoista kiviä sisälle... että arvaappa ootanko minäki tuota lomaa... <3

    VastaaPoista