sunnuntai 13. lokakuuta 2013

KorvamatokoukkujaMaailmankaikkeuden ärsyttävimmät korvamadot top 5 ovat meikäläisen listalla JUURI NYT nämä:

1. Spekti - Juomalaulu - voi jumalauta, eikö tästä juonjuonminäpoikajuon hokemasta pääse ikinä eroon?! Alkuperäinen versiohan on tämä ja tätä luukutettiin amisteininä ollessa. Mato korvassani vaan jatkaa tätä laulua vähän uudella nuotilla.

2. Robin - Boom Kah - hitsin tehokas biisi, jos haluaa päänsäryn. Molemmissa korvissa soi BOOM KAH, BOOM BOOM KAH! Mitä se tarkoittaa??

3. Britney Spears - Work Bitch - tämä soi ja soi radiossa, paitsi Suomipopilla ja Radio rockilla. Ja varmaan kohta sielläkin. En tiedä mikä tässä niin ärsyttää, mutta ärsyttää se silti. Lisäksi pohdin koko ajan, mistä tuo taustaininä on lainattu, mikä vanha biisi?!

4. Sanni - Prinsessoja ja astronautteja - myös tämä rallatus raikaa radiosta koko ajan ja tässä on jotakin todella raivostuttavaa. Lisäksi melkein kaikki tämän tytön biisit ovat samanlaisia rallatuksia.

5. Elokuu - Valvoo - tämä jää myös kiusallisesti soimaan päähän.

Yhteistähän näille biiseille on se, että kuuntelen näitä yksikseni enkä halua myöntää, että ne vois olla ihan jees biisejä, jollakin tapaa.*sniif* Lisäksi kaikissa on jotain tarttuvaa, mitä ne korvamadot hokee sitten porukalla myös unissa.

Enhän minä musiikista mitään ymmärrä, mutta aiemmin olen kannattanut ainoastaan synkempää ja raskaampaa jytkettä ja toisaalta sitten hyvää tanssimusiikkia, OIKEAA tanssimusiikka, toim. huom.
Nykyään menee sitten enemmän laidasta toiseen ja ympäri, johtunee siitä, että harvemmin tuolla zumbasaleilla tanssitaan tumman humpan tahtiin. Ja ehkä myös siitä, että lempipelini ajaessa autolla on edelleen kanavaruletti - heti kun jokin biisi tökkii, vaihtuu kanava toiselle, sitten toiselle, toiselle ja taas toiselle...

Tämän hetken top 5 biisit taas ovat:

1. Viikate - Tervaskanto - ajattelin pitkästä aikaa ostaa levyn. Siis ihan oikean levyn. Ja se on tämä.

2. Lemmenklaani - Tyttöni mun - mulla on paha vaje tanssimisesta ja kotona soi nykyään myös tanssimusiikki. Mies yrittää olla näkymätön, hän kun ei tanssi... Kuka lähtee kanssani tanssimaan?! Onneksi vuoden kohokohta, paikallisen seuran hirvipeijaiset tarjoaa vähän helpotusta tanssin tuskaan, sieltä löytyy luottosetiä tanssittamaan!

3. Juha Tapio - Minä sinua rakastan - tämä on vahinkolöytö youtubesta, tykkään.

4. Johanna Kurkela - Prinsessalle - tämä on soinut meillä hyvin paljon minun toimesta, kun nämä hautajaisasiat ja lasten kuolemat ovat olleet pinnalla. Tämä on niin kaunis ja takuuvarma itkettäjä oikeassa mielentilassa.

5. Kotiteollisuus - Maailmanloppu - on vaan niin hyvää KT:n tuotantoa, että oksat pois.

+ jokeribiisit: Avenged Sevenfold- Hail to the king ja Pink - Walk of shame

Niin tuota. Ei mulla oikeastaan niitä synkkiä ja kieroutuneita kappaleita sitten tässä ollutkaan.ps. YleX muuten taitaa käyttää tuota korvamatokoukkua ohjelmaosiona tai jotain, ei siis oma keksimä termi, toim. huom.

pps. ihan aavistuksen verran olen vieläkin katkera sille juopolle pianonsoiton opettajalle siitä, etten koskaan oppinut nuotteja kunnolla. Sen sijaan Michael Aronin pianokoulu 1 kirjasta menee "Keinu" biisi koska vain, koska sitä jahkattiin varmaan vuoden verran. Nuottien opettelun sijaan osaan sen biisin numeroilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti