maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kesälomalla

Kesäloma on ollu muun muassa tätä:

Metsämansikoita, mustikoita, vadelmia... Mansikoita syötiin urakalla geokätköilyreissulla kaverin kanssa. Ja keitin elämäni ensimmäiset mustikkahillot tänä kesänä!

Uimista, mökkielämää, nautiskelua Suomen luonnosta. Valitettavasti iho ei kestä edelleenkään järvivettä kovin hyvin, mutta talviturkin heiton lisäksi olen uinut pari kertaa. 

Nuotioita ja makkaraa - grillattu on ja se näkyy. Grillissä on ollut välillä makkaran kaverina lohta ja kasviksia, mutta kyllähän kunnon grillikyrsä Suomen kesään kuuluu. Kivikylän makkarat ovat parhaimpia. 
Retkeilyä ja matkailua - matkailua vähemmän nyt tällä lomapuoliskolla, mutta juhannuksen jälkeen heitettiin turnee siellä Mustio-Raasepori-Fiskars alueella. Retkeilyä on tullut esimerkiksi geokätköilyreissujen parissa :)

Vesisade vaan niin kuuluu tähän kesään... ilmat viilenivät kertaheitolla ja useampana päivänä on tullut vettä. En valita, minusta ihan ok, että on viileää, mukava ulkotyökeli ;)  

Upeita maisemia - niitä riittää Suomessa kesällä ja toki myös talvella. 

Juhannuksena kokko.. 

.. ja lettuja muinakin päivinä kuin juhannuksena.

Öisiä valokuvausreissuja... 

Kesäduuni, lehmät! Navetassa ajatus kulkee paremmin kuin konttorissa koskaan ja nämä asiakkaat eivät auo päätään turhasta, vaan antavat ainoastaan asiasta sorkkaa, jos sille tuntuu. Harvemmin sitäkään. Elukoitten lisäksi on tehty halkoja, pesty navettaa, siivottu.. sielu lepää ja ruumis tykkää rankemmasta duunista.

Pääskyn poikaset ovat opetelleet lentoon :) 

Ja lopuksi vielä erilaisia kesäjuhlia! Tämän kesän saldo kahdet häät ja vielä on yhdet synttärit. Lisäksi on ollut kyläjuhlia, 2-vee synttärijuhlia, tulossa on vielä sukujuhlat mölkyn parissa... Ei tartte jäädä toimettomaksi ;) 

Sokerina pohjalla sitten tämä valokuvaaminen - sitäkin on tullut harrastettua enemmän ja vähemmän tällä lomalla. 

ps. en muistanut, koska pitää palata töihin. Tarkistin kalenterista ja voi hiisi, jo torstaina. Torstai ja perjantai menee töissä ja sitten lomailen vielä elokuun 5.päivään asti. Ah onnea. Avokas jää kahden viikon lomalle, kun jaksaa vielä tämän viikon väkertää töissä. Alkaa olla jo sen näköinen, että loma tulee tarpeeseen. Ainoa harmitus omasta kesälomasta on se, että kaikkea muuta olen tehnyt, paitsi pyöräillyt! Tais jäädä (ja jääkin) 1000 kilsaa haaveksi tälle kesälle.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti