keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Täti-ihminen kommuunissa osa 1

Rakkaat sisarukseni muuttivat meille toistaiseksi. Syyt ovat erinäiset ja liittyvät melko kiinteästi heidän naapureihin, mutta eipä siitä sen enempää. Totta kai sitä ihanan, mahtavan, upean ja kaikin puolin rakastettavam isosiskon ominaisuudessa tämän turvasataman, evakkomajan ja kotipesän haluaa antaa omille sisaruksilleen, kyllähän kolmioon mahtuu neljä ihmistä asumaan, eihän me nähdä kuin iltaisin, aikuisia ihmisiä ollaan kaikki ja sitä rataa....

Eka viikko oli jees, koska  me ei oltu kotona. Kotiin tultua totesin, että voihan vittujen kevät teidän kanssa:

a) Joka paikka lainehtii tavarasta - vaatteita, kenkiä, astioita, lehtiä
b) Joka paikka lainehtii pyykkikasoista, joita kukaan ei ole joutanut pesemään. Pyykkikoriin ne eivät ole päätyneet / mahtuneet. Tosin pyykkitelineetkin on täynnä kamaa, mut kukaan ei kehtaa niitä viikata pois.
c) Jääkaapista on syöty ja juotu kaikki - mutta ei tehty täydennystä. Sitten natistaan, että ei oo syömistä.
d) Avomiehen karkit on syöty. Muahan tää ei sinällään haitannut, mutta avokkaan kasvoilla kävi vitutuksen merkit. Nyt niitä karkkeja on ostettu tilalle jo kahdesti ja aina syöty uudelleen :D
e) Kaikkea, lue IHAN KAIKKEA voi lainata aina miehen vaatteista alkaen. Ihan sama kumpi lainaa, sisko vai veli.
f) Kaikkien kaappien ja komeroitten ovet jää auki - aina. Ihan sama, otetaanko sieltä jotain, laitetaanko sinne jotain vai katsotaanko vain sinne kaappiin. Ovea ei ainakaan suljeta.
g) Sain siskon yöseuraksi, kun mies ei ole kotona. Nukkuu kaiken päälle ihan helvetin leveästi.
h) Kiusaavat pirut minua ihan tahallaan kaikilla edellä mainituilla kohdilla kun tietävät, että ärsyttää tommonen huolimattomuus, laiskuus ja sotkuisuus.
i) Onkohan mulla vaan nuttura liika kireällä? No ei.


Nyt on menossa viikko 2. Avokki jäi äitinsä helmoihin ja minä tulin tänne.


Vaikka tykkään siivota, niin raja se on minunkin siivousinnolla.
Ja nyt jos joku tulee sanomaan, että odotahan kun sinulla on lapsia, saatan vetää nokkaan. Pienet lapset vielä ymmärrän, mutta en näitä kahta sankaria.

Vissiin mun murinat asiasta on menny perille, koska tänään sain sitten kukkia. Kukat heitettiin suurin piirtein ovesta sisään ensin ja vasta sitten uskaltautuivat sisälle.

Noh, ehkä mä vaan laitan silmät kiinni?

Funny Halloween Ecard: Siblings are like pumpkins. They should be carved up and left on the front porch.
Sisarukset <3

1 kommentti:

  1. :D alat kuttumaan niitä kurpitsapäiks! Aivan huippu! Mut sehän se on, joskus on vaan suljettava silmänsä sotkukga. Vaikka kuinka vituttas ;)

    VastaaPoista