torstai 27. maaliskuuta 2014

Mainonnan uhri

Tili tuli tiistaina ja maksoin kaikki laskut, velat ja vastikkeet pois. Samaisena tiistaian postiluukusta kalahti myös erään urheiluliikkeen mainos, jossa luki isolla VIHELTÄEN MENEE!!! 
Jotenkin tuntui, että mainoskin vittuili, vaikka ehkä tekstin oli tarkoitus viitata alennusmyynteihin. 

Mainoksista tulikin mieleen, että lapsuuden lempimainos on ehdottomasti tämä Valion piimämainos. En tiedä mikä tässä kiehtoo, mutta minusta tämä on edelleen hyvä mainos. Maitotilan tyttönä täysin aivopesty suomalaisen tuotteen ja aatteen puolesta. 

Ärsyttävin mainos ikinä oli tuo Super jäätelö mainos. Ja siitä oli varmaan sen ja sata erilaista versiota, kuten tässä tämä. Rrrraivostuttava, mutta tuo jäätelö oli hyvää. Ei taida sitäkään enää olla olemassa... Toisaalta tuossa mainoksessa on jotain, mitä nykyään ei missään nimessä saisi olla mainoksessa. Tätihän lyö setää, silmä mustuu, hampaita irtoaa! Toisaalta setä on irstas ja väärin tulkiten tuhmia ehdotteleva, perverssi mies. Että onko nykymainoksissa tällaista, häh? Ei taida olla. 

Mutta legenda jo silloin, mainoksista parhain, Simo Vaatehuoneelta, vain 99 markkaa! Aina, mikä ikinä olikaan mainostettava rätti, niin se maksoi lähes aina 99 markkaa tai 199 markkaa, mut mieti, vaan sen verran!

Voiko tähän todeta, että nykyään osata ees mainoksia tehä. Niih. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti