tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tänään ruokana kuravettä ja silliä...

Aprillipäivä, tuo päivistä viheliäisin, kun et voi olla varma, kuka sua huijaa ja huijaako kukaan. Aamun lehdessä oli iso otsikko, että paikalliset kaljottelufestarit on peruttu. Juttu oli kirjoitettu melko nasakasti, joten hetken uskoin tähän, mutta aprillijutuksi se (toivottavasti?) paljastui. 

Itsehän nappasin facebookiin tänä aamuna päivityksen: "Puoltoista vuotta sitten varasin meille kirkon. Heinäkuussa vaihtuu minulta sukunimi ♡ Aattelin, että tänään lienee asian kertomiseen hyvä päivä." 

Veikkaisin, että noin puolet uskoo tämän täysin - puolet ei usko ollenkaan. Vakaa 10,5 vuoden seurustelusuhteemm kääntymässä avioliitoksi? Ei voi pitää paikkaansa, etenkin kun viime kesänä totesin, että kaikki hyvät parisuhteethan on lähteneet alamäkeen naimisiin menon jälkeen, köhköh. 
Ehkä kommenttini oli tarkoitettu provosointia varten avokkaan sukulaisille, jotka ovat kaikki nämä vuoden hiillostaneet NOMILLONKAONTEIJÄNVUORO-kommenteilla. 
 
Sen voin kyllä todeta nyt ja tässä, että tämä päivitys ei siis ole valhetta, kyllä tarkoitus on ihan oikeasti purjehtia avioliiton satamaan heinäkuussa.Ja eivät usko. Ihme sakkia.

Ehehhehe, sen verran pitää elämässä tehdä vähän jäynää ja tämä jäynä sopi tähän päivään. 
Seuraavat kuukaudet voinkin sitten päivittää tänne kaikkea häähömppää. 
Hell no. 


2 kommenttia:

  1. Aikusten oikeesti? ;) tosiaan toivon, ettei se päivä oo se 5.7., nimittäin jos ollaan kutsuvieraslistalla, niin sitte tulee tenkkapoo että meneekö sukujuhliin vai teidän juhliin... Toki niitä sukujuhlia on sen verran paljo tulevana kesänä, että ei se ehkä oo maailmanloppu jos jää yhet ristiäiset välistä :P

    VastaaPoista