tiistai 10. joulukuuta 2013

Voi &%!@## joulu

Eilen illalla stressipäissäni kirjoitin kaikki joulukortit, liimasin hikipäissäni niihin merkkejä ja askartelinpa lähes kaikki joululahjatkin pakettiin. Miksi? Siksi, kun tajusin, että helvetti soikoon se vuoden synkin juhlahan on jo ovella. Mihin tämä aika oikein katoaa??

Tänä aamuna vasta tajusin, että ei olisi varmaan ollut mikään pakko, mutta tulipahan tehtyä. Perinteitä kunnioittaen, perkele. Niin on ollut hässäkkää ja vähän vietettyjä öitä tuossa hyvin sisustetulla varastolla (eli ns. kotona), että en ole edes kynttelikköjä nostanut tänä vuonna ikkunalle. Missä lienevät? Vaan vitunko tuolla on väliä, jos siellä ei olla niitä polttelemassa.

Että minuako kyrsisi tämä jatkuva majan muuttaminen ja paikan vaihtaminen? Ei kai? Mitä järkeä yrittää tehdä joulua yhtään mihinkään, jos se johonkin pitäisi tehdä, niin autoon vissiin, koska siellä tulee vietettyä noin 85 % ajasta nykyään.

Joulufiilis on siis tyystin hukassa, vaan minkäs teet. Kortit on, lahjat on, stressi on. Siirryttäiskö suoraan juhannukseen?Käytiin eilen mummon luona. Mukava oli käydä, ensin syötiin ja sitten mummo tuumasi, että ootpa kyllä lihonu. Voi kiitos. Lupasin lopettaa lihomisen heti, kun mummo lopettaa vanhenemisen. Taidettiin vittuuntua toisiimme tasapuolisesti. Sukulaiset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti